All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

(VIDEO) DO SADA NEOBJAVLJEN SNIMAK: Pogledajte trenutak iz kluba kada je izbila tuča na Zakintosu

Grčki mediji objavili su danas još jedan snimak iz kluba na Zakintosu koji u kome je izbila kobna tuča u kojoj je nastradao Amerikanac Bakari Henderson.

Na snimku se vidi trenutak kada je došlo do incidenta, što se vidi u drugom delu kluba, kod šanka.

Odmah posle incidenta uhapšeno je sedmoro, od kojih je šestoro Srba, a juče još dvoje.

Međutim, porodice uhapšenih mladića tvrde da tamošnje vlasti nisu uhapsile dvojicu odgovornih za ubistvo Bakrija Hendersona (22), te da zbog toga hoće da žrtvuju njihovu decu.

FOTO: EPA

Video sam sina u pritvoru, kune se da ništa nije zgrešio. Sva deca su uplašena i ne žele da odgovaraju za nešto za šta nisu kriva.

Ne mogu da nađu dvojicu napadača koji su direktno odgovorni za ubistvo Amerikanca, pa sad sve pokušavaju da svale na našu decu, koja i nisu učestvovala u tuči, neki od njih su pokušavali da odbrane napadnutog Amerikanca.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Ovim rečima počinje razgovor Ranko Ilić, otac Miloša Ilića (18), jednog od srpskih mladića uhapšenih na ostrvu Zakintos u Grčkoj. Naime, Miloš, kao i Nenad Jovanović (22), Nemanja Petrović (18), Stefan Stojanović (21), Miloš Senić (25) i Siniša Petrović (22) uhapšeni su pre nekoliko dana zbog sumnje da su u tuči ubili američkog studenta Bakrija Hendersona (22).

– Te večeri moj sin i njegov drug Nemanja bili su s devojkama u klubu. On mi je ispričao da je u jednom trenutku nastala opšta tuča, koju su započeli dvojica mladića sa ubijenim Amerikancem zbog selfija s konobaricom. Nije se znalo ko koga tuče, videli su tog američkog studenta na zemlji, bila mu je krvava glava, a dvojica još uvek nepoznatih mladića bukvalno su skakali po njemu, šutirali mu glavu kao fudbalsku loptu. Bio je tu još jedan Grk i ovaj Bosanac, oni su uhapšeni. Miloš i Nemanja su hteli da pomognu tom jadnom mladiću – objašnjava Ilić.

 

Dijaspora.news/Kurir.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top