All for Joomla All for Webmasters
hronika

IVANA (25) JE ZVERSKI UBILA SVOG DEČKA (33): Delovali su kao skladan par, a onda ga je nasmrt izbola! Kada su je uhapsili pričala je o UTVARAMA I DEMONIMA!

Županijsko državno tužilaštvo u Splitu naložilo je obdukciju tela Emila Ž. (33) kojeg je u sredu uveče u porodičnoj kući u solinskom predelu Sv. Kajo nožem ubila njegova vanbračna partnerka Ivana G. (25).

Po dosadašnjim saznanjima čini se da je zločinu prethodio sukob dvoje mladih. Kako 24 sata saznaju od komšija, koji minut pre nego što je Emil krvav istrčao, iz stana su se začuli buka i povišeni tonovi.

“Čula sam da je neko povikao: ‘Upomoć!’, a sve se to događalo malo pre nego što se Emil pojavio na dvorištu. S mladima nikad nije bilo problema, oboje su bili vredni, uvek su se lepo javljali, pozdravljali, ukratko veza im je delovala skladno”, rekla je prva komšinica porodice.

 

 

Solinska policija je nakon dolaska na mesto zločina zadržala Ivanu koja je obilno krvarila iz rane na šaci desne ruke, pa je odvedena u bolnicu. Nisu od nje dobili nikakvo objašnjenje jer je bila u stanju šoka zbog gubitka najmanje pola litra krvi.

Nije isključeno ni to da je bila pod uticajem lekova koji izazivaju halucinacije ili da ima psihičkih problema.

Policajcima je počela da govori o ‘utvarama i demonima’ koji su joj se obraćali, a naknadno veštačenje će pokazati radi li se zaista o psihičkom poremećaju ili žena pokušava da se izvuče na ‘ludilo’, piše Slobodna Dalmacija.

 

 

Razlog Emilove smrti tako i dalje ostaje obavijen velom tajni. U stanu tokom uviđaja nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazivali na to da je pre uboda nožem bilo ikakve borbe među ljubavnim partnerima.

Sve se odigravalo iza 20 sati u prizemnom stanu porodične kuće u kojoj par živi zajedno već nekoliko godina. Iznad njih stanuju Emilov otac i rodbina. Komšije koje su čuli vapaje priskočile su u pomoć, pozvali lekare, no Emilu nije bilo pomoći, preminuo je u splitskoj bolnici.

Tragovi krvi svuda po ulici te puno više crvenih mrlja u dvorištu i kraj ulaznih vrata stana, do okončanja kriminalističkog istraživanja zapečaćenog policijskom trakom, svedoče o brutalnosti i snazi uboda.

 

 

Od izvora bliskih istrazi se saznaje kako nisu imali evidentirane prijave zbog porodičnog nasilja, kao i da supružnici do ove tragedije nisu imali sukoba sa zakonom.

Sve komšije tvrde kako je Emil bio miran i neproblematičan muškarac, komšija s kojim su u Sv. Kaji zajedno odrastali.

Ne veruju da bi mogao da podigne ruku na suprugu, a devojku s kojom je živeo, iako je tu već godinama, nisu posebno dobro upoznali.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/24sata.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top