All for Joomla All for Webmasters
hronika

OTAC I SIN PREGAZILI MUŠKARCA NA TROTOARU, PA GA ZVERSKI TUKLI: Svađa iz kafića se preselila na ulicu, brutalno nasilje snimljeno! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Policija u Vranju uhapsila je D. S. (51) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i M. Đ. (33), takođe iz Vranja, osumnjičenog za krivično delo teška telesna povreda.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija će protiv trojice muškaraca starosti 42, 24 i i 21 godinu podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda, dok će protiv još jednog muškarca starosti 24 godine biti podneta krivična prijava za krivično delo laka telesna povreda.

 

Sumnja se da su M. Đ, 42-godišnji, 24-godišnji i 21-godišnji muškarac, 13. oktobra ove godine u jednom kafiću u Vranju, nakon kraće rasprave fizički napali 24-godišnjaka i naneli mu teške telesne povrede.

 

 

D. S. i njegov povređeni dvadestčetvorogodišnji sin su potom seli u “ford” i počeli da se voze po gradu, a potom je D. S. vozilom kojim je upravljao, kako se sumnja, udario 42-godišnjaka, koji se sumnjiči da je prethodno napao njegovog sina.

Zatim su izašli iz automobila i, kako se sumnja, tupim predmetima napali 42-godišnjeg muškarca i M. Đ. koji je pobegao u jednu pekaru.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, D. S. i M. Đ. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

 

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top