All for Joomla All for Webmasters
Srbija

UŽAS U SUBOTICI Medicinska sestra otrovala muža CIJANIDOM dok su mu njene kolege u bolnici spašavale život

Irena Š. (55) iz Horgoša uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo tako što je svom suprugu ubrizgala cijanid nakon čega je on preminuo.

Policija u Subotici je saopštila da se osumnjičena tereti da je prošlog meseca svom suprugu koji se nalazio u bolnici gde mu je medicinsko osoblje pružalo pomoć ubrizgala cijanid.

– Određeno joj je zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Subotici – navode u policiji.

Kako je “Blic” ranije pisao,, Ištvan Š. (63) je primljen 19. januara na hitan prijem u Opštu bolnicu i dok mu je pružana medicinska pomoć njegova supruga, inače medicinska sestra na Odeljenju ginekologije, ušla je u prostoriju gde se on nalazio i dala mu je inekciju. Ubrzo nakon što mu je ubrizgala tečnost on je i preminuo. Iste večeri policija je zbog sumnjivih okolnosti pod kojim je čovek preminuo razgovarala sa zaposlenima. Njegova žena je kasnije privedena na razgovor, ali pošto se osećala loše ubrzo je puštena, a telo njenog supruga poslato je na obdukciju u Novi Sad.

U Opštoj bolnici niko nije želeo da komentariše ovaj slučaj dok traje istraga. Kolege osumnjičene Irene Š. su bile u neverici da je ona mogla učiniti nešto loše i najviše njih je komentarisalo da je važila za savesnog medicinskog radnika.

– U šoku smo. Nemam komentar. Zaista mi je teško da  poverujem da je to učinila – kaže jedna od bivših koleginica osumnjičene za ubistvo.

(dijaspora.news/blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top