All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

STRAVIČAN ZLOČIN KOD SOPOTA: Dragan ubio Jasminu jer mu je rekla da ga ostavlja!

Dragan Nikolić čitav dan se preko poruka svađao s Jasminom Jovanović, a kad ju je našao u popodnevnim satima, hladnokrvno je pucao u nju, a potom sebi ispalio hitac u glavu

Dragan Nikolić (53), lovac iz Ralje, čitav dan se u ponedeljak svađao s Jasminom Jovanović (51) preko SMS poruka, a kada ju je po podne, oko 17 sati, našao na putu u selu Stojnik, hladnokrvno joj je prišao i pucao joj u vrat, nakon čega se ubio.
Iako motiv zločina još nije poznat, sumnja se da je Jasmina poručila Nikoliću da više ne želi da bude s njim.

Draganovo telo u ponedeljak oko 18.15 sati pored automobila našao je Jasminin komšija i obavestio Hitnu pomoć i policiju.

Razvalio vrata

– Tek kad su oni stigli, našli su mrtvu Jasminu u kanalu, ali i pištolj. Komšija koji je našao telo mislio je da je Draganu pozlilo jer je ležao ispred automobila. Pomislio je da je možda imao infarkt, okrenuo ga i onda video krv na glavi. Jasminu, koja je ležala u šancu iznad automobila, nije ni primetio. Nju i pištolj pronašli su policajci – priča Živomir Milić, Jasminin komšija.

Prema njegovim rečima, ona je pre ubistva bila na groblju, a Dragan ju je tražio u kući.

– Bio je kod nje prvo, verovatno je mislio da neće da mu otvori, pa je razvalio vrata. Kako je nije našao, krenuo je kolima da je traži. Zatekao ju je na ulici, dok se nesrećnica vraćala s groblja – objašnjava Milić.

MESTO ZLOČINA: NIKOLIĆEV GOLF, FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ
Komšinica Angelina Matić za Kurir kaže da su se Jasmina i Dragan pre oko nedelju dana posvađali i potukli kod komšije kod kog su pekli rakiju.

– Popili su i on i ona, pa su se pobili. Oboje su voleli čašicu. Ona se dva puta lečila od alkohola, ali izgleda da to nije imalo efekta. Pričala je da će morati da ide kod roditelja u Beograd jer joj je majka mnogo bolesna – priča Angelina.

Ona dodaje da je nekoliko sati pre ubistva bila s Jasminom kod komšinice.

– Bile smo zajedno na kafi. Jasmina se sve vreme dopisivala s nekim preko telefona. Pitala sam je kako je Dragan, ali mi ništa nije odgovorila. Pričala je da će da ide na groblje da malo uredi babin i dedin grob. Žalila se kako 20 godina niko ne odlazi da ih održava. Tako je i bilo. Otišla je oko 11 sati, verovatno pravo na groblje. Tamo je možda našla i rakiju. Bile su skoro zadušnice, pa su ljudi ostavljali na grobovima – priča Angelina.

Ona kaže da je Jasmina bila udata u Vlaškom Polju i da joj je muž, s kojim ima i sina, pre više godina nastradao u požaru.

Odala se alkoholu

– Tada se odala alkoholu. Sin to nije mogao da podnese, te je ona došla ovde, u kuću svojih roditelja. Više puta je pričala da joj je teško što nije u dobrim odnosima sa sinom. Nadala se da će se njihov odnos popraviti. Nažalost, to nije dočekala – kazala je Angelina.

Odao se kocki

OSTAVIO PORODICU

Dragan Nikolić je svoju suprugu i dvoje dece napustio pre tri godine, ali su ostali u korektnim odnosima. Do pre dve godine vodio je kafanu preko puta kuće, ali taj posao je propao.

– Priča se da je upao u kockarske dugove. Ko zna šta je bilo. Čuo sam da je Jasmina pre mesec dana prijavila Dragana i njegovog brata za nasilje, ali nisam siguran šta se dogodilo tada – priča komšija.

dijaspora.news/Kurir/Jelena Rafailović

Foto: Privatna arhiva, Damir Devišagić,

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top