All for Joomla All for Webmasters
hronika

OVO JE STEFAN (31) KOJI JE PRESUDIO BIVŠOJ DEVOJCI MARINI SA 2 METKA: Vratio se iz inostranstva da bi se pomirio sa njom, pa NAPRAVIO KRVAVI PIR!

Ljubomora… Stefan Golubović (31) ispalio je Marini Đuričić (30) dva metka u glavu pošto nije mogao da se pomiri s njihovim raskidom i time što je ona ušla u novu vezu

Stefan Golubović (31) ubio je prekjuče bivšu devojku Marinu Đuričić (30) u beogradskom naselju Kotež, a potom pokušao da izvrši samoubistvo, navodno jer nije mogao da se pomiri s njihovim raskidom i činjenicom da je ona našla novog emotivnog partnera, nezvanično saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, Marina i Stefan su ranije bili u vezi, a raskinuli su kad je on otišao u Norvešku.

 

Posle zločina hteo da se ubije... Stefan Golubović

 

Slao poruke

– Stefan je rodom iz Donjeg Milanovca, a Marina iz okoline Loznice. Upoznali su se u Beogradu, gde su studirali. On je po zanimanju socijalni pedagog i logoped, a u Norvešku je otišao da radi s decom ometenom u razvoju. Pošto se preselio, njih dvoje su raskinuli, ali on to nije mogao da prevaziđe. Pokušavao je da se pomiri s njom, slao joj je poruke preko prijatelja i opsedao je na društvenim mrežama. Međutim, Marina nije želela pomirenje. Njegove poruke je shvatala kao patetiku i poteze ostavljenog čoveka – kaže izvor i dodaje da je Golubović poludeo kad je saznao da je Marina pre dvadesetak dana ušla u novu vezu.

– Pre nekoliko dana je doputovao avionom u Srbiju. Odmah je počeo da traži Marinu i da je opseda. Navodno ju je nekoliko dana pratio. Krio se u blizini njenog stana i gledao kad odlazi i dolazi, ko je posećuje. U ponedeljak je oko 15.30 sati automobilom došao do Marininog stana. Zatekao ju je unutra i posle kraće rasprave joj je dva puta pucao u slepoočnicu, a potom sebi u usta. Marina je preminula na mestu, a lekari se bore za njegov život – kaže izvor.

 

Očajni... Stanovdavci ubijene devojke u Kotežu

 

Stanko Ilić, vlasnik stana u kom je ubijena živela poslednjih 12 godina, kaže da ga je u ponedeljak pozvala njena sestra da proveri šta je s Marinom, jer se ne javlja na telefon.

 

Žrtva bivšeg dečka... Marina Đuričić

 

Krv joj lila iz usta

– Sestra me je molila da vidim šta se dešava s Marinom, jer se u poslednje vreme žalila da joj nije dobro – kaže potreseni Ilić i dodaje:

– Video sam upaljeno svetlo. Dozivao sam Marinu, ali odgovora nije bilo. Probao sam da uđem, a vrata su bila iznutra zaključana. Kroz prozor sam joj video noge i nekako otključao stan. Gurnuo sam jako vrata i dozivao je, mislio sam da se onesvestila. Tek kad sam je okrenuo, video sam da joj je glava krvava. Krv joj je lila iz nosa. Pitao sam je šta je to bilo, ali ni glasa nije pustila. Opipao sam joj puls, osetio dva otkucaja i potom ništa. Usta su počela do joj plave. Bilo je gotovo – priča sa suzama u očima Stanko i dodaje da je potom čuo neko krkljanje.

– Iza vrata, uza zid, ležao je Stefan. Mislim da je sebi pucao u usta – kaže on.

Golubović o sebi

POZITIVAN SAM I ODAN

Stefan Golubović je 2017. godine na Jutjubu objavio snimak na kom na norveškoj jeziku govori o sebi.

– Ja bih sebe opisao kao odanu i odgovornu osobu, spremnu da uči, upoznaje druge kulture i tradicije. Vrlo sam društvena osoba. Pozitivna sam i kreativna osoba – rekao je tada Golubović o sebi.

Nasilan

TUKAO I RANIJE

Kako saznajemo, Stefan Golubović je poznat policiji odranije po nasilju nad ženama.

– Njega je pre nekoliko godina tadašnja devojka prijavila policiji, navodno jer ju je tukao. Osim toga, on u policijskom dosijeu nema drugih krivičnih dela – kaže izvor.

Nije se žalila

PRIČALA DA MORA DA BUDE OPREZNA

Marinini stanodavci kažu da se ona nikad nije žalila na Stefana.

– Pominjala ga je nekoliko puta. Pričala je ranije, dok su još bili zajedno, da uči norveški jezik i da planira da radi tamo, međutim, umesto toga su prekinuli. Stefan je kod nje poslednji put bio za Novu godinu. Ona je pričala da je s njim raskinula, ali da mora da bude oprezna jer je on želeo da budu zajedno – priča on i dodaje da je pre Stefana Marina imala vezu dugu 10 godina, a da je sa Stefanom bila kratko.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/J. Rafailović – J. Spasić Foto: Privatna arhiva

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top