All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Stiže apel sa Zakintosa, pomozite da se dođe do ključnog svedoka: Postoji video na kojem se vidi famozni “bokser”, traže se dokazi (VIDEO)

– O tom “bokseru” svi pričaju na Zakintosu
. Tražimo dokaz. 
Tu su bili uglavnom Srbi. 
Na video snimku se vidi da vlasnik kafića nešto daje u ruku Amiru iz obezbeđenja u toku tuče – kaže Dobričanin

Zora Dobričanin Nikodinović, branilac Dušana Rankovića osumnjičenog za tuču i ubistvo američkog turiste na grčkom ostrvu Zakintos, rekla je da se na video snimku vidi da vlasnik kafića u toku tuče dodaje nešto Amiru iz obezbeđenja, te da se sumnja da je u pitanju metalni “bokser” i da su smrtonosne povrede nanete upravo tim predmetom.

O tom “bokseru” svi pričaju na Zakintosu. Tražimo dokaz. Tu su bili uglavnom Srbi. Na video snimku se vidi da vlasnik kafića nešto daje u ruku Amiru iz obezbeđenja u toku tuče – kaže Dobričanin.

Ranković je više puta izvođen pred sud, kako bi proverili da li je njemu nešto poznato u vezi metalnog “boksera”, a on je, izjavio da svi tamo pričaju da je vlasnik kafića Amiru to dodao tokom tuče, da on lično to nije video jer u tom trenutku nije bio pri sebi, ali da ima ljudi koji su to videli.

Dušan Ranković je juče prebačen u pritvor zatvora u Amfisi, a suđenje za ovo delo onima koji budu optuženi odvijaće se u grčkom gradu Patri.

Za njegovo ubistvo sumnjiči se devet osoba, starosti od 18 do 34 godina. Pritvor je određen sedmorici osumnjičenih, od kojih su petorica Srba, jedan Britanac srpskog porekla i jedan Grk.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top