All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

Stanko je kao princ dojahao na belom konju i zaprosio Milenu. Dobio je odgovor svoje princeze i odmah digao ceo grad na noge (VIDEO)

“Moja ljubav prema prirodi i konjima me je navela da to uradim kao što su naši preci vitezovi radili za svoje princeze”

Romantična prosidba se odigrala u ponedeljak veče u Etno selu „Stanišići“ kod Bjeljine, kada je Milena Simanić rekla je „DA“ Stanku Mitroviću, pred brojnim prolaznicima, na proslavi apsolventske večeri.

Mlada studentkinja Pedagoškog fakulteta Milena iz Bijeljine s pravom može reći da je našla svog princa.

U romantičnoj i bajkovitoj prosidbi, Stanko Mitrović, takođe iz Bijeljine, pred očima brojnih oduševljenih prolaznika, njihovih prijatelja, dojahao je na konju i zatražio ruku svoje princeze.

„Milena i ja smo u vezi nekih 20-tak meseci. Ona je te večeri došla na proslavu povodom završetka fakulteta, a nije imala pojma da ću je zaprositi. Na ideju sam došao pošto radim kao instruktor jahanja, a moja ljubav prema prirodi i konjima me je navela da to uradim kao što su naši preci vitezovi radili za svoje princeze. Milena je moja princeza kojoj sam krišom spremio iznenađenje -ispričao je za InfoBijeljina Stanko Mitrović, dodajući da je ona bila zatečena i jako iznenađena, sve joj je bilo nestvarno, a prilikom zagrljaja je osetio koliko joj srce lupa.
Ovu prosidbu je planirao više od mesec dana. Mileni je rekao da će doći na proslavu u Etno selo, te je zamolio da izađe ispred restorana i da ga dočeka. Nije mogla ni slutiti šta će se dogoditi. Stanko je jašući na konju prišao Mileni, kleknuo pred nju, izvadio verenički prsten i zamolio je da se uda za njega.

Milena je rekla „DA“, a nakon što joj je dao prsten nastavili su slavlje u restoranu, dok će joj ovo veče zasigurno ostati za pamćenje.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top