All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

SKANDAL U OBDANIŠTU! Vaspitačica i servirka se potukle zbog popare

Skandaloznu tuču vaspitačice Natali Ninković i servirke Anđele Šarenac trebinjskog vrtića “Naša radost”, Odeljenje Police, koja je izbila u petak pre podne, izazvala je navodno popara koja je pripremljena deci za doručak.

Niko od zaposlenih u obdaništu nije se oglasio o ovom događaju, ali neki roditelji traže od gradskih vlasti da se pozaave njime ili će decu prebaciti u drugu ustanovu.

Nov upravnik obdaništa Aleksandar Vukanović je kazao novinarima da će i vaspitačica i servirka biti saslušane pred komisijom i da će protiv njih biti pokrenut disciplinski postupak ako bude osnova za to.

Zna se i da su obe umešane potražile pomoć u Hitnoj pomoći, jer su se krvnički grebale i ujedale po licu i vratu. Dokumentacija o tome i medicinsko svedočenje biće, između ostalog, dokazi, na čijem prikupljanju policija još radi, a o svemu je obaviješten i okružni javni tužilac u Trebinju. Natali Ninković je ovom tužilaštvu poznata iz još jedne afere od pre četiri godine, kada je kao dotadašnja direktorica ovog obdaništa bila optužena za krađu laptopa, a ostaće zapamćeno i njeno neprimjereno obraćanje tadašnjoj odborničkoj većini u Gradskoj skupštini.

(Dijaspora.news/Saransak.com)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top