All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

PROFESIONALNE UBICE IZ SRBIJE I CRNE GORE PALE U SARAJEVU: Dvojac povezan sa zemuncima i Naserom Keljmendijem!

Kako saznaje Žurnal, uhapšeni su Marko Gojčević iz Bara i Der Čaba iz Subotice. Prilikom saslušanja u MUP-u Kantona Sarajevo priznali su da su došli u Sarajevo da izvrše ubistvo, ali nisu otkrili ko je naručilac ubistva niti koga su trebali likvidirati. Istražni organi sumnjaju da se ova dvojica ubica dovode u vezu sa kriminalnom grupom Nasera Keljmendija, I zemunskim klanom.

Baranin Marko Gojčević poznata je osoba u kriminalnom miljeu u Crnoj Gori. Bio je osumnjičen za pokušaj ubistva kriminalca Edmonda Mustafe. Policija sumnja da bi dolazak u Sarajevo mogao imati veze sa serijom eksplozija koje su se proteklih mjeseci dešavale u Baru.

Prema informacijama Žurnala, Gojčević je blizak Jovanu Klisiću, kriminalcu koji je bio član kriminalne skupine Baranina Armina Mušeta Osmanagića, koji je ubijen u septembru 2014. godine. Policijski organi u Crnoj Gori tada su sumnjali da su Osmanagića ubili pripadnici kriminalne grupacije iz BiH. U vezu sa njegovim ubistvom dovodio se mostarski taksista Božidar Cicmil, koji je pred svojim kućnim pragom u Mostaru ubijen u oktobru 2015. godine. Cicmilove ubice do danas nisu pronađene.

Der Čaba poznat je u javnosti kao plaćeni ubica. On je 2004. godine priznao da je ubio novosadskog kriminalca Branislava Jelačića. Ubistvu je, prema pisanju srpskih medija, prethodio sukob oko uticaja na novosadskom narko-tržištu.

I Čaba i Gojković trenutno se nalaze u pritvoru u Sarajevu.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top