All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Zoranov otac u fokusu policije: Jedna stvar bacila je najveću sumnju na njega. Sada je pod istragom

Veruje se da je baš Vladimir umešan u zločin, odnosno da je on pomogao sinu da prikrije Jelenino ubistvo

Posle hapšenja Zorana Marjanovića, koji je trenutno jedini osumnjičen za ubistvo supruge Jelene, fokus policijaske istrage preusmeren je na njegovog oca Vladimira, za kojeg nadležni veruju da ima “debele” veze sa zločinom, pišu Novosti.

Posebno je sumnjiva njegova preterana briga za Zorana, a postoje incidicije i da je upravo on pomogao sinu da “prevari” poligrafsko testiranje.

Postoje, naime, sumnje da je upravo Vladimir, kada je njegov sin prvi put uhapšen, kontrolisao sina i istragu. Takođe, postoje indicije da je, prošlog petka, kada je policija zakucala na vrata kuće Marjanovića, Vladimir bio taj koji je reagovao.

– Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to učinio na prethodnim testiranjima – rekao je za Novosti izvor blizak istrazi:

Tako je planirao da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Desilo se da je Zoran ovog puta otišao pravo kod tužioca.

Prema nezvaničnim informacijama, inspektori proveravaju sve izjave koje je Vladimir davao medijima i policiji i traže kontradiktornosti.

Veruje se da je baš Vladimir umešan u zločin, odnosno da je on pomogao sinu da prikrije Jelenino ubistvo. Zoran je, kako se priča, vrlo nestabilna ličnost, i najveću sigurnost nalazi u ocu, koji ga je oduvek štitio.

 

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top