All for Joomla All for Webmasters
Vesti

PREMINULA PROFESORKA MILJANA RISTIĆ (32) IZ VRANJA: Mali Vukašin ostao bez mame! Bolest je ipak bila jača

Miljana Ristić Stanković (32) profesorka srpskog jezika iz Vranja koja je bolovala od akutne mijeloblastne leukemije preminula je u Londonu gde je bila na lečenju. Vest o njenoj preranoj smrtri potvrdili su u OŠ „Branko Radičević“ u Vranju, gde je Miljana radila.

Opaka bolest dijagnostifikovana joj je pre dve godine, nakon porođaja. Najtežu bitku sa opakom bolešću Miljana je započela odmah nakon porođaja.

U Vranju i širom Srbije tokom njene borbe sa teškom bolešću organizovane su brojne huamnitarne akcije, novčanim sredstvima pomagala je i lokalna samouprava, u cilju prikupljanja sredstava za operaciju transplantacije koštane srži koja je morala da bude obavljena u inostranstvu.

Nakon uspešne operacije, njeno zdravstveno stanje je bilo promenljivo, pa je primala dodatnu terapiju. Stanje se pogoršalo nakon što su lekari otkrili infekciju pluća i jetre.

Vest o Miljaninoj smrti primljena je sa nevericom u Vranju i Srbiji.

Iza sebe je ostavila supruga Marka i sina Vukašina. Povodom smrti Miljane Ristić Stanković, u ponedeljak, 11.marta, u OŠ „Branko Radičević biće održana komemoracija.

Dijaspora.news/(Kurir.rs/T.S.)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top