All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Pomozite Siniši i zaradite više od 6.000 evra! Neko mu namerno uništava kombajne, a on nudi nagradu onome ko počinioca uhvati!

Poljoprivrednik smatra da neko to radi namerno budući da kombajn ima detektor metala, a inoks ne može da prepozna

Siniša Bugarin iz Treme-Grubiševo pokraj Križevaca i ove se godine suočava s velikim problemima na njivi. Smatra da mu neko namerno postavlja komade čelika kako bi mu uništio kombajne.

Upravo mi je neko treći put ove godine uništio kombajn. To je neverovatno, bolesna je to glava, kaže Siniša Bugarin, mladi poljoprivrednik, u sebi već računajući ogromnu štetu, piše epodravina.hr.

Kako tvrdi njegov radnik Antonio Vuković, kombajn je dok su bili na polju odjednom povukao klip sa inoksom. Noževi su se razleteli, a delove su našli u prikolici i u polju.

Policija je na njivi obavila uviđaj. Neki delovi odleteli su i 70 metara.

Šteta je, kažu radnici više hiljada evra, a još je veća jer se kasni s poslom. Sreća je, kažu ipak, da je samo materijalna.

Bugarin smatra da neko to radi namerno budući da kombajn ima detektor metala, a kako inoks ne može da prepozna, onda, kaže, neko očito zna šta radi. To je treći put ove godine da je naleteo na inoks zavezan za klipove. Ponudio je novčanu nagradu od onome ko nađe počinitelja.

O Siniši Bugarinu pisali smo i prošle godine, a povod je bila ista situacija. Tada su za samo 20 dana na isti način stradala njegova tri kombajna, a rekao je da iza svega najverovatnije stoji neko od konkurencije.

Kombajn je tada oštećen i Alenu Bešteku (23) iz Kuštana, nadomak Svetog Ivana Žabnog. Slični slučajevi poslednjih godina zabeleženi su i u Sloveniji i Italiji.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top