All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

HOROR U HRVATSKOJ: Mladić (29) napao 2 bake, a onda im provalio u kuću! Tukao ih i pretio silovanjem, a PAKAO je trajao satima!

Policijski službenici granične policije Gračac sproveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom kojeg se sumnjiči za više krivičnih dela.

Mladić se sumnjiči da je u subotu oko 18:30 sati u Gračacu na livadi fizički napao 93-godišnju ženu, a potom i 62-godišnjakinju, pri čemu im je pretio ubistvom i silovanjem, pa ih lakše povredio.

Kada su pobegle i otišle do kuće, krenuo je za njima, provalio dvorišna vrata i ušao u kuću, gde je nastavio s pretnjama, a kada im je u pomoć došao 70-godišnjak, fizički ga je napao udarajući ga najpre šakom u glavu, a potom rukama i nogama po telu, pri čemu ga je teško povredio.

 

 

Celo popodne zlostavljao žene

Nakon toga je i dalje nastavio da preti i zlostavlja obe žene sve do 21:30, kada se udaljio iz kuće, a one su pozvale policiju.

Policijski službenici su ga ubrzo nakon dojave uhapsili u ulici Ante Starčevića u Gračacu nešto posle 22 sata, pa ga uz upotrebu sredstava prisile priveli u prostorije policije, gde je nad njim sprovedeno kriminalističko istraživanje.

Sinoć je 29-godišnjak uz krivičnu prijavu zbog krivičnih dela pretnje, narušavanja nepovredivosti doma i poslovnih prostora, bludnih radnji, kao i teških telesnih povreda predat pritvorskom nadzorniku PU ličko-senjske.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/Index.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top