All for Joomla All for Webmasters
Heroji zajednice

OVO JE POLICAJAC KOJI JE POGINUO DOK JE JURIO LOPOVE: Nenad (38) stradao, Vladimir teško povređen!

Policajac Nenad Stojadinović (38) nastradao je, dok je njegov kolega Vladimir Radujko (29) teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 5.30 na Smederevskom putu, kod ulaza u Grocku, kada se policijski automobil marke „škoda“ sudario s pekarskim kamionom.

Uviđaj... Saobraćaj satima bio usporen na Smederevskom putuUviđaj… Saobraćaj satima bio usporen na Smederevskom putu

Klizav kolovoz

Kako nezvanično saznajemo, nastradali Stojadinović bio je na mestu suvozača i preminuo je ubrzo po prijemu u Urgentni centar. Pretpostavlja se da je uzrok saobraćajne nesreće klizav kolovoz zbog kiše koja je padala. Policija je obavila uviđaj i tek nakon okončanja istrage biće poznati svi detalji tragedije.
– Do nesreće je došlo tokom potere za dva automobila u kojima su se nalazili osumnjičeni za krađu vozila. Policija je uspela da uhapsi osumnjičene za krađu A. Š. (18) i D. N. (30), a uspela je i da pronađe ukradena vozila – saopštio je MUP.

Na istom putu, nedaleko od mesta pomenute nesreće, dogodila se još jedna saobraćajka, u kojoj su, prema nepotvrđenim podacima, učestvovali kradljivci automobila, ali i još jedno službeno vozilo MUP.
– Dva policijska vozila bila su u poteri za „audijem“. U prvoj saobraćajnoj nesreći najverovatnije je vozač izgubio kontrolu i skrenuo u suprotnu traku u kojoj je bio kamion. Od siline udarca automobil je, potpuno uništen, upao u kanal pored puta. Nastradalog Stojadinovića i njegovog povređenog kolegu izvlačili su vatrogasci – rekao je dobro obavešten izvor Kurira.

Sleteli u kanal... Policijsko vozilo sletelo s putaSleteli u kanal… Policijsko vozilo sletelo s puta

On dodaje da se ubrzo nakon toga, samo nekoliko stotina metara dalje, dogodila druga nesreća, u kojoj, srećom, nije bilo teže povređenih, ali i da su dvojica kradljivaca uhapšena.
– Na ulazu u Smederevo Interventna brigada uspela je da zaustavi automobil za kojim je bila potera. Vozač je pobegao s mesta nesreće, dok je suvozač uhapšen – naveo je naš sagovornik.

„Lekari, požurite!“

Očevici nesreće kažu da je scena bila stravična.
– Čuo se jak udarac. Ubrzo posle toga stigla je policija, čuo sam jednog od njih da na sav glas viče: „Hitno, požurite, stradale su nam kolege!“ – rekao je jedan od očevidaca koji se zatekao na obližnjem stovarištu.

Hrabri policajac
NEKOLIKO PUTA NAGRAĐIVAN

Nastradali Nenad Stojadinović radio je 11 godina u beogradskoj policiji na najtežim i najsloženijim poslovima i više puta je nagrađivan.
– Sine moj, pa zar ovako majka da dočekuje goste – bila je juče očajna majka nesrećnog policajca, kojoj su porodica i prijatelji izjavljivali saučešće. Komšije hrabrog policajca kazale su juče reporterima Kurira da za Nenada imaju samo reči hvale.

Dijaspora.news/Kurir

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top