All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Tinejdžeri Davor i Miloš POGINULI vraćajući se sa treninga u STRAVIČNOJ SAOBRAĆANOJ NESREĆI

Davor Mijatović (18) i Miloš Švraka (18) iz Bosanske Gradiške smrtno su stradali u nesreći koja se desila u sredu. Oni su bili putnici u vozilu kojim je upravljao Miroslav Kozomara (18) koji je teško povređen, dok je lakše povrede zadobio suvozač Marko Stević (19).

Saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu Bosanska Dubica – Bosanska Gradiška sletanjem putničkog automobila “citroen ksara” s kolovoza. Nezvanično sazajemo da je vozač, iz nepoznatih razloga, izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo s puta, a potom je bočnom levom stranom udario u stablo, prenosi Avaz.

Na licu mesta su jezivi prizori, prelomljeno je ogromno stablo, a na sve strane su vidljivi krv i predmeti iz automobila.

Vozač i suvozač povređeni

– Vozilom je upravljao M. K. iz Gradiške, a s njim u vozilu nalazili su se suvozač M. S. iz Gradiške i putnici u vozilu D. M. i M. Š. obojica iz Gradiške, koji su poginuli. Vozač M. K. i suvozač M. S. su zadobili telesne povrede – saopštila je PU Gradiška.

Davor Mijatović, poginuo u saobraćajnoj nesreći

Davor Mijatović, Foto: Facebook

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske uprave Bosanska Gradiška, a o svemu je obavešten dežurni okružni javni tužilac u Banjaluci.

Direktor škole: Čim smo čuli za tragediju, decu smo pustili kućama

Vlado Tomić, direktor Tehničke škole Gradiška, potvrdio je za Srpskainfo da su u saobraćajnoj nesreći poginuli Davor Mijatović i Miloš Švraka i da su povređeni Miroslav Kozomara i Marko Stević, učenici ove obrazovne ustanove.

– Ovo je nezapamćena tragedija. Čim smo čuli šta se desilo, učenike četvrtog razreda smera tehničar za mehatroniku, koji su pohađali poginuli tinejdžeri, pustili smo kućama – istakao je Tomić.

Tehnička škola Gradiška

Tehnička škola Gradiška, Printskrin:Youtube/ Info Plus TV

Vraćali se sa treninga

Dodaje da su se četvorica učenika vraćala sa košarkaškog treninga u sportskoj dvorani osnovne škole u Vrbaškoj kada se desila tragedija.

On je istakao da Tehnička škola na dan sahrane neće raditi, a kako se nezvanično saznaje, taj dan bi u opštini Gradiška mogao da bude proglašen danom žalosti.

Miloš Švraka, poginuo u saobraćajnoj nesreći

Miloš Švraka, Foto: Facebook

Tragedija se desila na neosvetljenom delu puta u naselju Vrbaška, koje se nalazi na 10-ak kilometara od Gradiške, na izlazu iz krivine, gotovo 100 metara od petlje na auto-putu Banjaluka – Gradiška.

Automobil je, u trenutku sletanja s puta, udario u drvo, koje je od siline udara slomljeno.

Davor Mijatović biće sahranjen u subotu, 7. decembra na groblju u Brestovčini, opština Gradiška.

(dijaspora.new/Telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top