All for Joomla All for Webmasters
Naša posla

NOĆNA MORA GASTARBAJTERA: Mladen i Boban im ulazili u kuće kao majstori, a onda krali nakit, dukate, alat, oružje…

Dvojica pljačkaša su u periodu od 17. do 22. decembra prošle godine obili više kuća na Miloševskom putu u Negotinu i tom prilikom ukrali robu velike vrednosti: zlatne dukate, oružje, alat, nakit, satove

Mladenu J. (35) uz Smedereva izrečena je kazna zatvora od tri godine i devet meseci, a Bobanu P. (20) iz Negotina od godinu i devet meseci zatvora, obojici zbog pljački gastarbajterskih kuća u Negotinu. Oni su potpisali sporazum o priznanju krivice.

Ovim sporazumom lopovi su se obavezali i na nadoknadu štete oštećenim građanima.

Dvojica pljačkaša su u periodu od 17. do 22. decembra prošle godine obili više kuća na Miloševskom putu u Negotinu i tom prilikom ukrali robu velike vrednosti: zlatne dukate, oružje, alat, nakit, satove.

Najveću pljačku počinili su u noći između 16 i 17. decembra kada suiz kuće J.M. odneli novac i robu (300 zlatnih dukata, nakit, skupocena alkoholna pića, pištolj, mačeve, dvogled, kamere, ručne satove, latop, alat…) u vrednosti od više od 6,7 miliona dinara.

Lopovi su uhapšeni krajem 2016. godine u Beogradu kada im je policija u automobolu pronašla veću količinu robe.

Foto: pixabay.com

Pretpostavlja se da je Mladen J., koji godinama radi kao građevinac u Negotinu, tipovao kuće gastarbajtera dok je izvodio radove, a onda ih zajedno sa Bobanom P. opljačkao. U Beograd su, najverovatnije, krenuli da bi lakše prodali robu.

U njihovom automobilu, sa falsifikovanim brojem šasije, pronađeno je 120 zlatnih dukata, zlatan nakit, satovi, mobilni telefoni, fotoaparati, alat, ali i oružje, puška, pištolji, municija…

Mladen J. pre desetak godina osuđivan je zbog teških krađa, dok Negotinac Boban P. nije osuđivan.

(Dijaspora.news/Telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top