All for Joomla All for Webmasters
Srbija

NEVJEROVATNA PRIČA: Ne može da podigne 1500 dolara koje joj je poslao muž, zato što se zove Mirjana Marković

Tridesetpetogodišnja Mirjana Marković, već tri i po godine ne može da podigne 1.500 dolara koje joj je muž poslao iz Rusije, zato što ima isto ime kao supruga bivšeg predsjednika Srbije.

“Te pare su zaustavljene u nekoj američkoj banci zato što je Mirjana Marković na međunarodnoj potjernici i zbog toga je to zaustavljeno“, priča majka troje djece za emisiju “150 minuta“.

Tri godine je na sve načine pokušavala da uz savjete matične banke u Srbiji dokaže ko je i odblokira međunarodne bankarske tokove.

“Tražili su mi da izvadim pasoš, ja odem izvadim pasoš, donesem pasoš u banku, ali ja nikad nigdje nisam putovala, pa im to ništa ne znači. Poslije su mi tražili izvod iz matične knjige rođenih i to sam im odnijela. Svaki put kad sam otišla bila je ista priča: čekajte, budite strpljivi, ali to je već tri godine i od toga izgleda nema ništa.

 Ona radi u mesari, nikada se nije bavila politikom, ne piše knjige i nikada nije izašla iz zemlje.

“Ja sam Mirjana Marković i nisam na međunarodnoj potjernici“, kaže ova žena koja neće odustati od namjere da nađe pravdu dodajući da je muž već odavno stigao kući na Zlatibor, ali dolari još nisu.

“Vjerovatno ću ih tužiti, nemam namjeru da ostanem bez tih para, nek na kraju ne dobijem ništa od toga, važno je samo da čuje narod kakve su to gluposti“, zaključila je.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top