All for Joomla All for Webmasters
Društvo

SIN JOJ JE UPAO U BIZARNU SEKTU I UMRO

Majka muškarca koji je umro nakon ubrizgavanja silikona u svoje testise tuži pet mladića tvrdeći da su prisilili njenog sina da mu naduva testise do „veličine lopte za košarku“.

Linda Čapman je u septembru podnela tužbu u okrugu King, u Vašingtonu, zbog smrti svog sina Tanka Hafertepena u oktobru 2018. od plućne embolije.

Zajedno sa svojim sinom Benom, Linda traži odštetu, tvrdeći da su Dilan Hafertepen i njegovi “maldići” Daniel Balderas Hafertepen, Čarls Osborn, Metju Skot i Filip Majers manipulisali i ponižavali njeniga sina kako bi ubrizgao u sebe silikon.

Tank je injekcije silikona započeo 2014. godine po Dilanovoj komandi. Nastavio ih je uzimati sve do svoje smrti, jer je bio deo navodnog ‘kulta’ u Sijetlu, koju je započeo Dilan. On je od svojih sledbenika zahtevao da povećavaju skrotume pored drugih fizičkih svojstava.

Tank, koji je vodio naloge na društvenim medijima, redovno je objavljivao fotografije na kojima je u majici bez rukava, u gaćicama – na kojima se vide prošireni testisi.

 

 

A na pitanje jednog od njegovih obožavalaca koliko će povećavati skrotum, Tank je odgovorio:

– Učitelj će odlučiti kada je dovoljno.

Tank, ‘podanik’ i Dilan, ‘gospodar’, živeli su u poliamornoj vezi sa ostalim muškarcima u vreme njegove smrti.

“Podanici” su se složili da slede Dilanove naredbe, navodi se u tužbi. Muškarci su dizali tegove i počeli bi ubrizgavanjem penisa i testisa fiziološkom tečnošću radi privremene promene pre nego što su prešli na ilegalne silikonske implantate.

Tank, koji je promenio ime iz Džek Čapman u ime Tank Hitklif Hafertepen, takođe je imao tetovažu ‘Vlasništvo gospodara Dilana’ pod astrološkim znakom svog “gospodara” na donjem delu leđa.

Takođe je emigrirao iz Australije u Ameriku, i prekinuo svaki kontakt s porodicom.

 

 

Dijaspora.news/(Espreso.rs/Daily mail)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top