All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

NEVEROVATAN SLUČAJ IZ KOMŠILUKA: Srećko je pijan doveo 3 devojke u kuću, a majci je prekipelo, pa ga tužila

Srećko (38) je proglašen krivim i kažnjen je sa 2.100 kuna (oko 33.000 dinara) jer je u januaru ove godine oko 2.40 sati preglasnom muzikom i dovođenjem tri devojke u kuću u okolini Bjelovara povredio dostojanstvo svoje majke (58), pišu hrvatski mediji.

No, ne mora da plati ni kunu jer mu se u kaznu uračunava sedam dana pritvora.

 

Policiju je u sitne noćne sate pozvala upravo majka koja nije mogla da spava zbog veselog društva. Nakon što je ušla u dnevni boravak, u kojem je sin s tri devojke gledao muzičke spotove, Srećko joj je prišao, uhvatio za ruku i i izbacio je iz prostorije uz reči: “Ajde, idi lepo u svoju sobu”. Tako stoji u policijskom izveštaju, a majka na suđenju nije želela da svedoči protiv sina, niti je tražila zabranu približavanja i isterivanje iz porodične kuće.

 

“Želim samo da se leči od alkohola”, navela je majka policiji.

 

Šta se tačno dogodilo vesele noći u porodičnoj kući u okolini Bjelovara, ispričao je osuđeni Srećko kojem je policija tada izmerila 0,98 promila alkohola.

“Došao sam kući iz kafića oko 1 sat iza ponoći i sa mnom su stigle tri devojke. Nisu imale kako da odu kući, a ja nisam mogao da ih vozim jer sam potegao koju čašicu više. Slušali smo muziku na televiziji, ali nismo bili preglasni. Tačno je da sam u kafiću pušio marihuanu, ali, ljudi moji, pa to nije droga. Povukao sam nekoliko dimova, a ne znam jesu li i devojke pušile. Mi smo bili u dnevnom boravku, a u kući su još bili mama, tata i mlađi brat. Majka je posle 2 ujutru došla k nama, ali nisam se svađao, niti vikao. Rekao sam joj samo da ode na spavanje u svoju sobu i nakon toga mi nije ništa rekla”, ispričao je Srećko svoju verziju priče.

 

No, svejedno je uhapšen i odveden na nedelju dana u bolnicu na psihijatriju. I to zbog toga jer se pre desetak godina lečio od alkoholizma i pušenja trave. Srećko kaže da otad vrlo retko pije jer radi u Nemačkoj. A trava, ponavlja, nije droga.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top