All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Misteriozno nestao mladić na Novom Beogradu: Stefan se skinuo pored Save i od tad mu se gubi svaki trag

U MUP Srbije potvrđeno je da je nestanak mladića porodica prijavila još u nedelju uveče.

Mladić S.M. koji živi na Novom Beogradu misteriozno je nestao u nedelju 1. aprila. Od tad njegovi drugovi koji su odrasli sa njim neprestano tragaju za svojim prijateljem kom se izgubio svaki trag. I policija se maksimalno angažuje na pronalasku mladića, čiji je nestanak prijavila porodica.

Kako se saznaje, mladić je 1. aprila oko 12 časova majci poslao poruku da se vraća sa posla.

U MUP Srbije potvrđeno je da je nestanak mladića porodica prijavila još u nedelju uveče, kao i da oni sve čine kako bi ga pronašli.

Nezvanično, međutim, prijatelji od S. M. saznali su si preko jednog zajedničkog druga da je u ponedeljak ujutro, na Savskom keju, jedan od prolaznika pronašao na obali ranac, garderobu i mobilni telefon. Navodno, te stvari pripadaju S. M. ali od njega nema ni traga ni glasa.

Njegovi prijatelji nadaju se da će se njihov drug pojaviti, mada su čuli i da je neko iz porodice angažavao ronioce da ga traže.

– Nije nam jasno šta je moglo da se dogodi. Zašto bi se skinuo, ostavio na obali svoje stvari, telefon? Ne znamo da li je sve to tačno, ali kako sati prolaze, sve više smo uplašeni da mu je, možda, neko naudio ili da je nešto uradio sebi – kažu drugovi nestalog S. M.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top