All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

BEŽI IZ ŠVALERACIJE: Mladić snimljen kako visi sa terase stana u Budvi! Ljudi misle da je spasavao živu glavu od ljubomornog muža! (VIDEO)

Snimak iz Budve digao je veliku prašinu na društvenim mrežama u čitavom regionu. Na njemu se vidi kako jedan momak visi sa ograde na terasi stana.

Pravi razlog nije poznat, pa se odmah krenulo sa nagađanjima. Svako je imao nešto da kaže o tome zbog čega je pomenuti mladić izlazio iz stana preko terase.

Mnogi su istakli da se momak najverovatnije odlučio na ovakav izlazak iz stana, jer se muž “njegove prijateljice” ranije vratio kući.

Da li je ovo stvarno bio razlog za ovakav izlazak ili su ga drugovi slučajno zaključali u apartmanu, nije poznato.

 

 

Nakon što je neko vreme visio na ogradi terase, odlučio je da se pusti i dočekao se na noge. Potom je odšetao kao da se ništa nije dogodilo.

Snimak je osvanuo na stranici Podgorički vremeplov, a prema podacima koji se mogu naći u brojnim regionalnim medijma, glavni akter je momak iz Užica.

Ono što je jedino sigurno jeste činjenica da će “Švaler iz Budve” sigurno još nekoliko nedelja biti jedan od gledanijih snimaka na društvenim mrežama.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top