All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

TRAGEDIJA U HRVATSKOJ: Mladić otišao na operaciju krajnika, pa preminuo nekoliko sati kasnije! Porodica u šoku!

Mladić star 19 godina, čije ime nije navedeno, sa ostrva Zlarina u Hrvatskoj, preminuo je prošle nedelje u šibenskoj bolnici nakon rutinske operacije krajnika. Nesrećni mladić imao je zakazan termin za operaciju, a nekoliko sati nakon zahvata je preminuo, prenosi portal 24sata.hr.

Da je došlo do smrtnog ishoda, potvrdila je i Sanja Jelikić, upravnica bolnice, koja je dodala da je u toku proces unutrašnje kontrole.

“Došlo je do tragičnog događaja i odmah smo pokrenuli proces unutašrnje kontrole, odnosno unutrašnjeg nadzora. Što se tiče uzroka smrti, on još nije poznat jer je nalaz obdukcije samo delimično gotov”, rekla je ona.

 

 

Kako su novinari portala 24sata.hr neslužbeno saznali, mladić je od detinjstva imao određenih zdravstvenih problema, između ostalih i s bakterijom streptokoka, te kako su se lekari nadali da će uklanjanjem krajnika ti problemi napokon nestati, sa obzirom na to da se streptokoka vrlo često taloži baš u njima.

“Nije mu bilo spasa”

Nakon operacije koja je prošle nedelje izvedena mladić je u prvi mah bio dobro, probudio se iz opšte anestezije, ustao je.

 

 

Nakon toga dobio je infuziju i zaspao. Nakon manje od sat vremena pozlilo mu je, a lekari su učinili sve što su mogli da ga spasu, uključujući reanimaciju.

Nažalost, nije mu bilo spasa, a šta se tačno dogodilo, pokazaće nalazi obdukcije, koji bi trebalo da budu dovršeni do kraja nedelje. Familija nesrećnog mladića i dalje je u šoku, i po rečima njegovog oca, i oni čekaju rezultate odbukcije.

“Ne želim ništa da prejudiciram niti ikoga unapred da okrivim, ali želimo da znamo istinu. Čekamo nalaze obdukcije kako bismo znali šta se stvarno dogodilo. Ne mogu vam ništa više reći, molim vas za razumevanje”, izjavio je on.

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/24sata.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top