All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Marica je pobegla od oca i skrivala se 7 godina: Sada su je pronašli, bila je na 20 metara od kuće

Sve je počelo nakon što je 2003. godine otac Imbro u kući doveo nevenčanu suprugu Anu. Sa njom se Marica nikako nije slagala

Nakon što je meštanin sela Čeglji kraj Jastrebarskog čuo ženski glas iz brvnare, policija je konačno uspela pronaći Maricu Krlin (39), koja se sedam godina vodila kao nestala. Sve vreme skrivala se na samo 20 metara od kuće u kojoj živi njen otac.

Tog dana došla je kod mene oko 13 sati i tražila kafu. Rekla je da ne ide kući dok je maćeha tamo. Sakrila se u kukuruzu i čekala da padne mrak, a onda uveče došla kod mene – ispričao je, Ivan Krlin (70).

U njegovoj brvnari Marica se skrivala dugih sedam godina. Otac Imbro je nestanak policiji prijavio 8. avgusta 2010. godine.

– Svugde smo je tražili. Išli smo s njenom slikom i tražili je po Drežniku, Karlovcu, platio sam joj i dve mise jer smo mislili da je mrtva, a ona se sve vreme tu skrivala – šokirano je rekao otac Imbro.

Nikako nije mogao shvatiti zbog čega je njegova najmlađa ćerka otišla iz kuće u kojoj je imala sve da bi živela u brvnari bez vode i struje. Sve je počelo, priča Imbro, nakon što je 2003. godine kući doveo nevenčanu suprugu Anu.

– Bio sam sam s troje dece i starom nepokretnom majkom. Supruga mi je preminula od sepse nakon carskog reza, a i otac mi je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ana je bila udovica s dva odrasla sina – objasnio je Imbro.

Marica se od početka nije slagala s maćehom, pa je radila sve kako bi je oterala.

– Nije se htela kupati po mesec dana, zaudarala bi, a sve da meni napakosti. I pre toga je jednom pobegla, pa smo je našli u Karlovcu i doveli kući – priča Ana.

Kažu da nisu znali da je Marica kod suseda u drvenoj kući, niti da je tamo posećuje sestra Sanja.

Njoj tu ništa nije nedostajalo. Delili smo sve što sam imao. Ako je zaželela čokoladu, kupio bih dve, svakome po jednu – objašnjava Ivan.

U brvnaru se Ivan preselio nakon što mu je 1996. godine izgorela kuća u kojoj je živeo s roditeljima. Iako je od grada dobio cigle i postavio temelj, novu kuću nikad nije počeo graditi. U mračnom sobičku od pet-šest kvadratnih metara nalazi se jedan krevet, peć na drva, jedan sto i nešto posuđa. Marica je iz kuće izlazila samo noću, kako je ne bi video neko od suseda.

Da se u brvnari s Ivanom nalazi još neko, posumnjao je meštanin nakon što je čuo ženski glas. Pozvao je policiju koja je štalu snimila kamerom. Snimili su Maricu kako sedi na krevetu dok je Ivan cepao drva. Pokucali su im na vrata i odveli Maricu. Nakon razgovora s policajcima, Maricu Krlin (39) odvezli su u bolnicu na pregled. Utvrdili su da je dobrog zdravlja, pa su joj socijalni radnici pronašli hitan smeštaj u hraniteljskoj porodici. Uprkos sumnjama, pokazalo se da Marica nije bila zlostavljana ni zapuštena. Komšija s kojim je živela kupovao joj je novine pa je pratila događanja.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top