All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Majka Milice i Marije grli indekse pune desetki dok neutešna nariče: Uvek ste bile nerazdvojne, pa ste i u smrt zajedno otišle (FOTO)

Iako svesni težine Marijinih povreda, Zora i njen suprug Slobodan su se za slamku držali nadajući se da će im bar jedna kćer ostati, ali je njihova nada bila uzaludna.

Milice sine, što ne vrati Mariju… Nisi mogla bez nje nego si i nju pozvala, niste se razdvajale nikad pa zajedno i odoste – naricala je danas Zora Petrović  majka žrtava nezgode u Knjaževačkoj ulici grleći njihove indekse pune desetki.

Iako svesni težine Marijinih povreda, Zora i njen suprug Slobodan su se za slamku držali nadajući se da će im bar jedna kćer ostati, ali je njihova nada bila uzaludna.

Neutešna majka Zora drži u rukama ćerkina dokumenta Foto: Telegaraf

– Odnese nam decu za sekundu, onakvu decu, uništi njihove planove i budućnost – ponavljala je Zora reči koje dušu paraju.

Majka u rukama drži Miličin indeks Foto: Telegaraf

Slobodan je pokušavao da ostane priseban, stegao je srce da bi dostojanstveno dočekao mnoge rođake i prijatelje koji su došli da devojkama odaju poslednju počast.

Otac Slobodan pokazuje ćerkina dokumenta Foto: Telegaraf

– Kad sve ovo prođe ja ću tada da dopustim da tugujem, sada moram da budem jak zbog Milice i Marije. Ne pišite o njemu (Stojanu), ne zaslužuje on to… Pišite o mojim kćerima, o njihovim desetkama, o stipendiji koju su dobile kao najbolji studenti…. Ne pitajte mene, ja sam otac, možda sam subjektivan, evo tu su njihovi drugovi, pitajte kakve su moje kćeri bile – kazao je otac tragično stradalih devojaka.

Ožalošćeni otac insistirao je da se putem medija zahvali zaposlenima u niškom Kliničkom centru jer su se borili za živote njegovih kćeri, ali i oplakali njihovu smrt.

Prijatelji ostavljaju cveće Foto: Telegraf

– Milica je u svesnom stanju stigla u bolnicu iako je bila sva polomljena. Kazala je kako se zove, ali je izdržala još samo par sati… Marija je u toku noći otvorila okice, to nam je dalo nekakvu nadu, ali su i njene povrede bile preteške. Nadljudski su se borili svi i lekari i ostalo osoblje za moje kćeri, ali ništa…. sve beše uzalud – kazao je unesrećeni čovek.

Otac Slobodan se nosi stoički Foto: Telegaraf

Kaže da će ga celog života proganjati ta nedelja kada je saznao da je ostao bez najvrednijeg što je imao.

– Došao sam s posla, večerao, bio je to sasvim običan dan. Na vrata mi je došla policija, zabrinuo sam se da se nešto nije desilo u firmi u kojoj radim kao obezbeđenje. Pitali su me gde su mi deca…. – kroz suze se Slobodan priseća dana koji mu je zauvek promenio život.

Majka drži u rukama Marijin indeks Foto: Telegaraf

Milica i Marija biće zajedno sahranjene u petak.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top