All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

LEKOVITA MOĆ BOSANSKIH PIRAMIDA: Pronašao je tunele i tvrdi da je ta energija čudesna po zdravlje, ali je nije stvorila priroda! (VIDEO)

On je prošlog meseca boravio u Ohridu gde je održao predavanje o jednom drugačijem tumačenju nauke o poreklu piramida u svetu, a pričao je i o Bosanskim piramidama, za koje je rekao da predstavljaju neverovatan izvor energije i sredstvo za međukosmičku komunikaciju

Semir Osmanagić, koji je u aprilu 2005. godine otkrio piramide kod Visokog, tvrdi da su one daleko starije od poznatih egipatskih piramida i, što je najvažnije – da imaju lekovitu moć.

– U tunelima i na piramidama smo izmerili vrlo povoljna energetska polja, sa velikim benefitom po naše zdravlje. Radili smo medicinske studije koje su pokazale da se krvni pritisak normalizuje, da šećer dolazi na normalne vrednosti, da ljudi sa astmom u tunelima normalno dišu, i da one imaju povoljan uticaj na druge bolesti. Dakle, energija piramida je jako dobra za ono što je najvažnije, za naše zdravlje – rekao je Semir Osmanagić u razgovoru za OhridNews TV.

On je prošlog meseca boravio u Ohridu gde je održao predavanje o jednom drugačijem tumačenju nauke o poreklu piramida u svetu, a pričao je i o Bosanskim piramidama, za koje je rekao da predstavljaju neverovatan izvor energije i sredstvo za međukosmičku komunikaciju.

– Sve što su nas do sada učili o piramidama je pogrešno. One nisu građene samo u Egiptu i Meksiku, već na čitavoj planeti, na svih šest kontinenata, u Kini, Peruu, Boliviji, Hondurasu, Salvadoru, Mauriciusu, Gvatemali, Kanarskim ostrvima… Egipatske piramide nisu stare samo 4.500 godina, već više od 12.000 godina, ali prema radio-karbonskom datiranju, bosanske piramide su daleko starije. Njihova starost je 29.200 godina. Međutim, nisu samo one toliko stare. U Indoneziji imamo piramidu koja je takođe 29.000 godina stara. Dakle, moramo menjati knjige istorije – rekao je Osmanagić.

Nakon otkrića Bosanskih piramida kod Visokog, Osmanagić je primljen u Rusku Akademiju Prirodnih Nauka kao najmlađi član te institucije, u kojoj članuju istaknuti dobitnici Nobelove nagrade. Njegovo otkriće su potvrdili i eminentni egipatski naučnici.

– U aprilu 2005. godine prvi put sam došao u mali gradić Visoko blizu Sarajeva. Došao sam da posetim lokalni muzej, a onda sam video jedno uzvišenje koga su zvali “prirodno brdo”, ali ono je imalo četiri trouglaste strane. Uzeo sam kompas, a on je pokazao da te stranice gledaju istok-zapad, sever-jug. Pre toga sam 25 godina proučavao piramide u svetu. Moja doktorska disertacija je bila o piramidama Maja, i većina njihovih piramida su prekrivene zemljom i vegetacijom. Ista stvar je i u Kini, a to smo našli i u Bosni.

Počeli smo iskopavati, i posle jedan metar zemlje našli smo pravougaone blokove, analizirali smo ih i utvrdili da je reč o veštačkom betonu. Onda smo pronašli tunele ispod piramide, do sada skoro dva kilometra, pa smo počeli da tražimo odgovor na pitanje o svrsi piramida. Stručnjaci za energetske fenomene, fizirači, elektroinžinjeri i inžinjeri zvuka izmerili su na vrhu piramide elektropolje koje je izduženo i koje se pojačava što ide dalje u kosmos. To ne pravi priroda. Nema ga na prirodnim brdima – rekao je Semir Osmanagić.

Bosanske piramide se i dalje istražuju, a ispituje se pet aspekata ovog projekta – arheološki, multidisciplinarni i naučni, energetski, duhovni i lekoviti aspekt.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top