All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

Lažni princ od Crne Gore PROGANJAO i Đokoviće! (FOTO)

Stefan Černetić, italijanski prevarant koji se lažno predstavljao kao princ od Crne Gore, Makedonije, Srbije i Albanije, proganjao je Novaka Đokovića, saznaje “Blic” iz izvora bliskih familiji Đoković.

Naime, Černetić je perfidno prilazio teniskom asu i njegovoj supruzi Jeleni na turnirima po Evropi tražeći da se fotografiše.

Foto: blic

Kasnije je te fotografije zloupotrebio na svojoj zvaničnoj internet prezentaciji gde je postavljao slike i sa ostalim eminentnim ličnostima ne bi li potkrijepio svoju prevaru i tako izgradio svoj lažni portfolio plemića.

Proganjao je Novaka po turnirima. Tražio je stalno da se fotografiše. Novak ga se i ne sjeća, ali se Jelena sjetila da joj je jednom bilo čudno kako se predstavio – kaže naš izvor blizak familiji Đoković.

Na zvaničnom sajtu, na kojem Černetić, između ostalog, tvrdi kako je potomak cara Konstantina, te naslednik plemićkih loza Srbije, Crne Gore, Albanije, Mađarske, Rumunije… može se naći pregršt fotografija sa slavnim ličnostima i pripadnicima plemstva od princa Alberta od Monaka do emira Katara, te patrijarha egipatskog.

Takođe, tu su i lažne zahvalnice, pohvale, ordenje, kao i pokloni među kojima je i onaj navodno od ruskog predsednika Vladimira Putina, a u pitanju je skupocjeni sat. Černetić je čak priložio i pismo iz Bijele kuće koje je navodno potpisao lično predsjenik Donald Tramp, a koje šalje njegov šef osoblja Rens Pribus pozivajući “princa” na buduću saradnju.

Na spisku njegovih “žrtava” nalazi se i holivudska zvijezda Pamela Andreson koju je Čertenić čak i odlikovao titulom grofice.

Italijanska policija potvrdila je danas za “Blic” da je za Černetićem izdata potjernica na nivou cijele države zbog lažnog predstavljanja. Vjeruje je se da je Černetić svojim prevarama namjeravao da stekne ugled i finansijsku korist.

(Dijaspora.news/blic)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top