All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Oglasio se lažni crnogorski princ: Imam stan na Zelenjaku, obožavam ćevape! (FOTO)

Na pitanje kako provodi vreme kada doputuje u Beograd, Černetić odgovara da uživa u tome da se ponaša kao svaki prosečan Beograđanin

Lažni crnogorski princ, Stefan Černetić, rođen je u Trstu, živi u Torinu, a srpski jezik tečno govori i kaže da u Beogradu boravi svakih šest do sedam meseci. Prilikom poseta navodno odseda u “svom stanu u jednoj staroj zgradi na Zelenom vencu”.

– Boli me duša kada čujem da se zemlje na Balkanu, toliko slične među sobom svađaju i mrze. Voleo bih da razvijem prijateljske odnose sa vladama Srbije, Hrvatske, Crne Gore, želim da vas predstavljam u svetu… Ali, eto, tajne službe su protiv mene, htele bi da unište moju reputaciju – tvrdi on.

Na pitanje kako provodi vreme kada doputuje u Beograd, odgovara da uživa u tome da se ponaša kao svaki prosečan Beograđanin.

– Volim šetnje Kalemegdanom, uživam u ćevapima, volim ih onako, sa mogo luka. Dopada mi se Skadarlija, ma Beograd je divan grad. Ima tradiciju, a ja sam veliki ljubitelj tradicionalnih stvari – rekao je Černetić.

Černetić je dospeo je pod lupu svetske javnosti nakon što se godinama lažno predstavljao kao princ od Crne Gore i Makedonije ne bi li stekao finansijsku korist i besplatno jeo. Spisak nasamarenih je podugačak, a među njima su i slavne ličnosti poput Pamele Anderson koju je čak i “odlikovao”.

(Dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top