All for Joomla All for Webmasters
Sport

Igrači Partizana složni: Evropa ne prašta greške, idemo u Češku da pobedimo!

Crno-beli svesni da nisu smeli da se povlače.

Video se na licima igrača Partizana žal za propuštenom prilikom da se pobedi Viktorija, nedugo posle meča u kom su Česi uspeli da izjednače u finišu (1:1).

Taj izjednačujući gol je, čini se, postigmnut iz ofsajda međutim, prvotimci crno-belih ne kriju da je u tom 81. minutu usledio trenutak nepažnje.

– Igrali smo pravu evropsku utakmicu. Trenutak male nepažnje nas je koštao gola koji kvari utisak. Imali smo utakmicu u svojim rukama. Idemo tamo da ponovimo ovakvu partiju, čak odigramo i bolje – rekao je kapiten Miroslav Vulićević.

– Ne bih se složio da je ovo nepovoljan rezultat. Jedan gol tamo će nam mnogo značiti, neće im biti lako. Žalimo zbog primljenog gola, ali sve je moguće tamo. Sve je bilo dobro dok nismo primili gol, onda smo se nesvesno povukli. Greške u fudbalu su normalne, šta je tu je. Očekujemo istu Viktoriju tamo, nemaju šta da čuvaju, jedan gol menja sve. Atmosfera u timu je odlična, nema razloga da bude drugačije. Fizički su zahtevna ekipa,tesko je skakati sa onolikim ljudima – rekao je Danilo Pantić.

Foto: Marko Jovanović

Iskusni Zoran Tošić je dodao da se u ovakvim takmičenjima greške ne praštaju.

– Kad ne pobediš kod kuće uvek ostaje žal. Ali, ovo je Evropa, ozbiljni mečevi, možda smo i bili bolji, ali nismo uspeli da sačuvamo mrežu. Bilo je evidentno da će posle našeg vođstva oni da krenu napred sa više igrača. Ne, nije bio plan da se povučemo, ali protivnik te natera na to. Ponavlja nam se iz meča u meč da povedemo i ne znamo da sačuvamo gol. Ovakva takmičenja to ne praštaju. I dalje je sve otvoreno pred revanš u Plzenju. Viktorija je ozbiljan rival, šampion svoje države, koji tamo sve pobeđuje. Igrali smo egal sa njima u Beogradu, ne znam što ne bi bilo tako i u Češkoj – rekao je Tošić.

(dijaspora.news/telegraf)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top