All for Joomla All for Webmasters
Sport

Kraj i za Partizan: Slaba igra nedovoljna za nastavak takmičenja u Ligi Evrope

Fudbaleri Partizana završili su takmičenje u Ligi Evrope. U revanšu šesnaestine finala Viktorija je u Češkoj pobedila 2:0 (0:0).

Pošto je u prvom meču u Beogradu rezultat bio 1:1, jasno je bilo da je crno-belima bio potreban najmanje nerešeni rezultat sa postignutim golovima kako bi prošli dalje. Ipak, srpski šampion je odigrao daleko ispod očekivanja.

Potpunu inicijativu je imao domaći tim koji je mogao da ostvari i ubedljiviju pobedu da je iskoristio greške Partizanove odbrane. Ipak, u nekim momentima je odlično reagovao golman Vladimir Srojković, a u nekima je sreća bila na njihovoj strani. To se posebno odnosi na 52. minut kada je Reznik sa dva metra šutirao pored gola. U toj situaciji je golman Stojković već bio savladan.

Ipak, sreće je ponestalo u 67. minutu kada je Krmenčik postigao prvi gol na meču. Činilo se da će to da trgne fudbalere Partizana, ali oni nisu stvarali šanse koje bi donele rezultat. Najbliži pogotku je bio Sejduba Suma koji je u 83. minutu šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je lopta otišla iznad prečke.

U poslednjim trenucima je srpski šampion zaigrao rizičnije, pa je i golman Srojković otišao na polovinu protivnika. To se vratilo kao bumerang, jer su Partizanovi fudbaleri izgubuili loptu, Česi istrčali kontru, a Čermak je bez problema pogodio prazan gol za konačnih 2:0.

Tako je posle Crvene zvezde i Partizan završio svoje učešće u Ligi Evrope, pa Srbija više nema predstavnika u ovom takmičenju.

 

Viktorija – Partizan 2:0 (0:0)

Stadion: “Dosan arena” u Plzenju.

Sudija: Jakob Kehlet (Danska).

Gledalaca: 10.185.

Strelci: 1:0 Krmenčik (67), 2:0 Čermak (90+4).

Žuti kartoni: Pantić, Tošić (Partizan).

Viktorija: Hruška, Reznik, Hejda, Hubnik, Limberski, Horžava, Hrošovski, Kopic, Kolar (od 86. Čermak), Zeman (od 72. Petržela), Krmenčik (od 84. Hori).

Partizan: Stojković, Vulićević, N. R. Miletić, Ostojić, Urošević, Zdjelar, Jevtović (od 65. Ožegović), Janković (od 78. Suma), Pantić, Tošić, Tavamba.

(dijaspora.news/vesti-online)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top