All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

HOROR U HRVATSKOJ: Čekićem umlatio štene i živo ga zakopao, a onda se dogodilo nešto neverovatno!

Vist o neviđenom svireposti stiže iz Požege gdje je Z. M. (77) je pokušao čekićem da ubije svog šest meseci starog mešanca.

Ovaj monstrum želeći da se reši psa najpre je štene ženku pretukao, a onda zverski počeo da je udara po glavi čekićem. Pas se od teških povreda onesvestio, a starac ga je misleći da je mrtav zakopao u dvorištu.

Međutim, nesrećno štene se tokom noći osvestilo i šapicama nekako uspelo da se otkopati iz groba u kojem je bio živ zakopan. Iako ga je vlasnik, umalo ubio i naneo mu teške povreda, verni pas mu se vratio. Kada je video unakaženo štene na pragu ovaj monstrum ga je odveo kod veterinara, ali ne da ga spasi, već da ga eutanazira.

Policija je obaviještena o slučaju zlostavljanja nesrećne životinje, a protiv Z. M. podneta je prijava. On je u policiji ne kajući se rekao da je pas njegov i da može da radi sa njim šta hoće!.

Starcu prijeti zatvorska kazna do godinu dana zbog mučenja nesretne životinje, al hrvatski sudovi u pravilu pokazuju neverojatnu blagost prema mučiteljima životinja, pa čak i kod ovako ekstremnih slučajeva.

(Dijaspora.news/24sat.hr)

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top