All for Joomla All for Webmasters
Srbija

DOLIJALA najveća srpska PREVARANTKINJA, glumila tužioca za ratne zločine!

Jedan od njenih najpoznatijih rola bila je kuma Mila Đukanovića, što je odigrala čak dva puta, i to u Budvi i Beogradu. Predstavljala se i kao supruga bivšeg specijalnog tužioca Jovana Prijića, prijateljica Zvezdana Jovanovića, Ivana Ramić, sudija i portparol tadašnjeg Okružnog suda u Beogradu, prijateljica ministra Rasima Ljajića, bila je i prijateljica supruge Milorada Ulemeka Legije…

Radmila Ikić, poznata kao najveći srpski prevarant, ponovo je privedena, a ovog puta je glumila tužioca za ratne zločine.

Drugo osnovno tužilaštvo dalo je nalog policiji da sasluša Ikićevu, međutim ovog puta po krivičnoj prijavi za ugrožavanje sigurnosti. Naime, za nevericu je ali Ikićeva ovog puta nije uspela da prevari svoju žrtvu.

– Ikićeva se svojoj žrtvi predstavljala kao Ivana Zorić, navodno tužilac za ratne zločine. Pripremala se da prevari izvesnog Beograđanina, kome je obećala da će kao uticajna da mu pomogne da stan pretvori u hostel i počne lepo da zarađuje. Iskoristila je, naime, činjenicu da je mesto tužioca upražnjeno od odlaska Vladimira Vukčevića i tvrdila da je ona novoizabrani tužilac.

U međuvremenu je stupila i u emotivnu vezu sa žrtvom, ali je neko od njegove porodice prepoznao i ispričao mu. Kada je čovek pokušao da prekine vezu s njom, počela je da mu preti. Kada je shvatio da Radmila neće odustati, podneo je prijavu – kaže naš izvor u Tužilaštvu.

Nakon što je privedena na saslušanje, protiv nje je podneta prijava redovnim putem.

Ikićeva je, inače, stari znalac srpske policije. Prvi put je uhapšena pre više od 20 godina, ali je danas višestruki povratnik. Godinama unazad tek što odsluži zatvorsku kaznu, čim završi na slobodi nastavlja po starom.

Menjala je frizuru i boju kose i sebe povezivala s različitim ljudima iz vrha političkog života. Kako kome zatreba, u zavisnosti od situacije i tipa lakovernih. A jedini cilj joj je bio da uzme novac, u čemu je i uspevala. Od svojih žrtava uzela je na desetine hiljada evra.

Jedan od njenih najpoznatijih rola bila je kuma Mila Đukanovića, što je odigrala čak dva puta, i to u Budvi i Beogradu.

Predstavljala se i kao supruga bivšeg specijalnog tužioca Jovana Prijića, prijateljica Zvezdana Jovanovića, Ivana Ramić, sudija i portparol tadašnjeg Okružnog suda u Beogradu, prijateljica ministra Rasima Ljajića, bila je i prijateljica supruge Milorada Ulemeka Legije…

Osuđena je 2009. na šest godina zatvora zbog prevara, ali je uspela i da cimerki u ćeliji Ani Filipović, osuđenoj zbog ubistva trogodišnje ćerke, uzme garderobu obećavajući joj advokata koji će je osloboditi. Izašla je na slobodu krajem 2015.

(Blic)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top