All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

24 DANA AGONIJE Porodica u očaju čeka da negde ispliva telo nestalog Dragutina

Radoslava Radovanović, majka Dragutina (17) koji je nestao 25. oktobra kaže da je sudbina njenog sina i dalje misterija, i da ne zna čemu više da se nada.

– Sina mi nema više od tri nedelje. Policija ne kaže ništa, oni kao vode istragu, a moj Dragutin se vodi kao nestao i tako će biti dok se ne nađe njegovo telo – kaže očajna majka.

 Kobne večeri, oko 21.10 sati, Dragutin je ispratio devojku kod Doma omladine. Pethodno su, tog popodneva bili na komemoraciji njegovog druga koji se dva dana ranije ubio. Oko 22 sata, Dragutin je devojci poslao sms poruku u kojoj je najavio samoubistvo, posle čega je njegov telefon nedostupan, a njemu se izgubio svaki trag. Majka strahuje da je na putu ka kući na Novom Beogradu, skočio sa Brankovog mosta u Savu.

– Od te večeri je postojala sumnja da se on ubio. Bilo je i očevidaca, ribara koji su videli da je neko skočio sa mosta, ali kažu da je za njih to bila samo silueta. U policiji kažu da sumnju da je skočio ne mogu da potvrde dok se ne nađe telo. I sad mi ne preostaje ništa osim da čekam, a ne znam čemu da se nadam – kaže majka Radoslava.

Ona kaže i da ona i ćerka Teodora, kao i njen bivši suprug, Dragutinov otac sve teže podnose dan za danom.

– Ispočetka je to bio akutni šok, a sada postaje sve strašnije, tužnije, bolnije. Danas mi je toliko loše da se bojim da neću preživeti. Gajite dete 17 godina, vodite ga u školu, učite sa njim, radujete se sa njim, i onda… Da sam ga samo tog kobnog dana sačekala ispred škole… – pita se Radoslava.

Ona kaže da Dragutin poslednjih meseci jeste imao određenih problema, zbog kojih je išao na terapije kod psihijatra, ali da je bio dete sa planovima za budućnost i dete koje je imalo ciljeve.

– Ne znam šta se desilo, ne znam čemu da se nadam. Ljudi stalno čitaju o osobama koje su nestale, a da se nikada ne zapitaju ko je sledeći – kaže Radoslava.

blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top