All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

Doktorka Ljiljana je otišla na rad u Nemačku, ovo su njeni saveti za učenje jezika (VIDEO)

Doktorka Ljiljana Ljuboja već četiri godine živi i radi u Nemačkoj.

Brojni medicinski radici odlaze iz Srbije u potrazi za većom zaradom i boljim uslovima rada. Ne samo lekari, već i medicinski tehničari, traženi su na tržištu rada i lako dolaze do posla u medicinskim institucijama van naših granica.

Nemačka je jedna od destinacija, gde u najvećem broju odlazi medicinsko osoblje iz Srbije. Ono što je zajedničko svima koji se odluče na taj životni korak je bojazan da li će dovoljno dobro savladati jezičku barijeru. Nemački jezik je, kažu svi koji su ga učili, težak i komplikovan, ali nije nesavladiviv.

Iz želje da prenese svoje iskustvo i time olakša kolegama koje se pripremaju za odlazak na rad u Nemačku, doktorka Ljiljana Ljuboje u snimcima na svom Jutjubu kanalu “Medicina u srcu”, priča o brojnim temama koje su važne za one koji pakuju kofere za put.

U videu “Nemački jezik (moje iskustvo)”, Ljiljana detaljno govori o tome kako je ona savladala nemački jezik i daje preporuke na šta posebno treba da obratie pažnju svi koji pokušavaju da što bolje nauče ovaj jezik:

dijaspora.news/nasiusvetu.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top