All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

DIVLJAČKA TUČA Mostarci Dubrovčane tukli pepeljarama i pretili im poštoljima

Mostraski policajci su danas rano ujutro oštro intervenisali zbog tuče u restoranu koji se nalazi pored benzinske pumpe “Hifa” u neposrednoj blizini Fabrike duvana Mostar.

U ovom incidentu su sudelovale četiri osobe, dve iz Mostara, jedna koja je rođena u Sarajevu, ali je nastanjena u Dubrovniku i još jedna osoba iz Dubrovnika, potvđeno je iz PU Mostar.

 Dve osobe, koje su državljani Hrvatske, su zadobile povrede neutvrđenog stepena.

Prema saznanjima portala Bljesak.info, dve povređene osobe su se svojim automobilom (registarskih oznaka grada Dubrovnika) oko 3 časa dovezle do navedenoga restorana kako bi nakon noćnoga izlaska nešto pojeli.

Unutar restorana, gde je bilo više osoba, izdvojila su se dva muškarca koji su počeli s verbalnim vređanjem na nacionalnoj osnovi dvaju mladića koji su upravo stigli. Odmah zatim zadobili su udarce pepeljarama te rukama i nogama.

Jedan od njih je pao na pod, te je nastavio primati udarce, a drugom mladiću je u cilju sprečavanja da pomogne prijatelju prislonjen pištolj na glavu. Obojici mladića oduzeti su mobilni telefoni, s tim da je jedan razbijen.

Nedugo zatim stigli su policajci, a napadači su odmah pobegli na drugi izlaz.

Mladićima iz Dubrovnika je lekarska pomoć pružena u SKB Mostar, gde su obojici konstatovani potresi mozga, otekline i druge povrede.

Neslužbeno se saznaje da su dva napadača od ranije poznata policiji te se vodi dalja istraga u ovom slučaju.

Napadnuti mladići, još u šoku, govore – “ko zna što bi dalje bilo da nije stigla policija”.

Takođe su ogorčeni zbog činjenicom da niko od drugih gostiju nije prišao kako bi zaustavio tuču. U objektu postoji i video nadzor koji bi službenicima policije trebao pomoći u rešavanju ovoga incidenta.

Dijaspora,news

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top