All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

PREJAKA PORUKA vojnog invalida za Srbe, Muslimane i Hrvate: Drugove ispratih mrtve, njihove humke još tople, a sad hoće vaše (FOTO)

Uzavrela krv u regionu naterala je jednog bivšeg vojnika da na svom Fejsbuk profilu napiše emotivan status upućen svima: Srbima, Hrvatima, muslimanima i pravoslavcima, svima onima koje je lako zavesti i navesti na rat.

– Ja sam bio vaših godina, nepunih 18, uvališe mi pušku da se branim, ne znam od koga. Gledam TV, kažu komšije će me napasti, njima kažu da ću ja njih, ali nisam hteo. Željan ljubavi, devojaka, života, oteraše me u rov, kišu, sneg, sunce, da branim kao istoriju – ovako nesrećan čovek započinje svoj status.

 – Deco moja, dobio sam bolest, ranjavan i izmučen, da se političari mogu bogatiti na mojoj borbi. Obećali su mi sve, posao koji nikada nisam dobio. Posle rata zaborave te, pljunu te jer si niko, bogate se, pljačkaju, a sada hoće vašu krv. Nadam se da vaši roditelji razmišljaju kao ja jer smo tada jači.

– Još vi ne dajte da vas zalude i to je ok. Udružite se sa mnom protiv rata, protiv bande željne vaših mladih života i krvi. Mnoge drugove ispratih mrtve, njihove humke još tople, a hoće vaše.

– Draga moja deco, meni su uzeli sve, mladost, život, ali ljubav prema ljudima svih vera nikada nisu. Ne damo vas deco, ne dajte se nikad – poručuje na kraju.

Printskrin: Facebook
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top