All for Joomla All for Webmasters
Magazin

CELA BRITANIJA PRIČA O PLEMENITOM FUDBALERU: Bekam zaustavio saobraćaj da si spasao život starici!

Bivši engleski fudbalski reprezentativac Dejvid Bekam spasao je život jednoj starijoj ženi koja se onesvestila dok je prelazila ulicu u Londonu.Engleski mediji navode da je Bekam odmah zaustavio auto kada je video da žena leži na ulici. On je svojim autom napravio blokadu i na taj način sprečio da neko ne pregazi nesrećnu ženu.

Očevici tvrde da je Bekam seo pored ove starije gospođe, dao joj flašu vode i osvestio je, a onda joj je rekao da ne misli da je ostavi dok ne stigne Hitna pomoć.

Slavni fudbaler je potom pomogao da ženu stave na nosila, a pošto ju je Hitna pomoć odvezla, on je nastavio svojim putem.

“Dobili smo poziv da je starija žena pala dok je prelazila prometnu ulicu. Dispečer nam je odmah rekao da je Bekam na mestu nesreće i da joj pomaže”, rečeno je za britanske medije u londonskoj policiji.

Britanski mediji navode da su građani šokirani činjenicom da se niko do prolaznika nije prišao ovoj ženi iako su videli da leži na ulici.

“Neki su se zaustavili tek kada su videli da je tamo Bekam. I onda umesto da pomognu počeli su da fotografišu fudbalera i povređenu staricu”, navode mediji.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top