All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

DF očekuje da Stanković reaguje: Nećemo dozvoliti da hapse Medojevića

Više opozicionih stranaka zatražilo je da tužilaštvo naloži da se ne hapsi Medojević, slijedeći raniji primjer poslanika DF-a Andrije Mandića i Milana Kneževića

Demokratski front očekuje od vrhovnog državnog tužioca Ivice Stankovića da što prije donese obavezujuće upustvo kako bi se spriječilo hapšenje poslanika Nebojše Medojevića, kazao je poslanik Milutin Đukanović.

“Ostajemo pri svojim zahtjevima. Mi ćemo istrajati u našim zahtjevima. Ostajemo u Skupštini. Mi nećemo dozvoliti da se hapsi Nebojša Medojević, kao što je to planirao Milivoje Katnić. Očekujemo da gospodin Stanković prekrati ovu situaciju,” kazao je Đukanović danas ispred Skupštine.

Poslaniku DF-a ukinut je imunitet u četvrtak.

On je kazao da Katnić ne poštuje zakone i da je u pitanju obračun protiv DF-a.

Na pitanje da li su iz DF-a imali prilike da komuniciraju sa Stankovićem, poslanik je kazao da nisu i da su svoje stavove jasno saopštili javnosti.

“Naši stavovi su više nego jasni svim građanima Crne Gore, pa mislimo i gospodinu Stankoviću,” kazao je on.

On je kazao i da DF dobija ogroman broj poruka podrške građana, ali i NVO i opozicije.

“U narodu je ogromno nezadovoljstvo. Mi imamo veliki problem da spriječimo ljude da samoinicijativno dolaze u Podgoricu”, tvrdi on.

Novinarima nije bilo dozvoljeno da danas, u subotu, uđu u prostorije Skupštine. U trenutku posjete, holom Skupštine prošetalo je više poslanika i funkcionera DF-a.

Ispred Skupštine i dalje je zaštitna ograda, a u blizini pristalica DF-a sa transparentom “Sloboda za Meda, narod ga štiti. Katnić na poligraf, ne sudi po pravdi”.

Poslanici Demokratskog fronta zahvalili su se jutros na podršci opozicionih partija, nakon što su drugu noć proveli u prostorijama Skupštine Crne Gore.

Više opozicionih stranaka zatražilo je da tužilaštvo naloži da se ne hapsi Medojević, slijedeći raniji primjer poslanika DF-a Andrije Mandića i Milana Kneževića.

Kako je rekao poslanik Slaven Radunović, oni se zahvaljuju na podršci ne ulazeći u to da li je iskrena ili nije.

Poručili su da bi i da će predstavnici opozicije imati podršku DF-a ukoliko se njima desi slična stvar.

(Dijaspora.news/vijesti.me)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top