All for Joomla All for Webmasters
hronika

DEVOJČICA RAZOTKRILA OČUHA ZLOSTAVLJAČA: Tražio od nje da polomi ikonu na zidu i ubije svoju sestru nožem! UŽAS

Devojčica (6) iz Melenaca kod Zrenjanina, koju je navodno seksualno uznemiravao očuh Ž. Ć. (42), koji je potom uhapšen, navodno je do detalja ispričala socijalnim radnicima šta je sve preživljavala svaki put kada bi njena majka A. R. (29) bila van kuće.

Kako prenose mediji, devojčicu su ispitivali socijalni radnici koji su se uključili u istragu protiv Ž. Ć., kog je prijavila majka devojčice.
– Devojčica je u razgovoru sa stručnjacima rekla da ju je očuh dodirivao po međunožju, što je nju bolelo. Takođe je tvrdila da se to događalo više puta, u trenutku kada bi bili sami u kući, kao i da je svaki put uzalud vrištala i bezuspešno molila očuha da je ostavi na miru – ispričali su medijima izvori iz socijalne službe koja ispituje slučaj.

Oni su navodno takođe rekli da je napasnik pokazivao devojčici, ali i njenoj sestri svoj polni organ.
– Devojčica je pričala i o raznim detaljima koje su pratile to seksualno nasilje. Takođe, rekla je i da ju je on navodio i da „polomi ikonu na zidu i ubije svoju sestru nožem“ – kažu oni.

Kako Kurir saznaje, zrenjaninsko tužilaštvo koje vodi istragu drži sve podatke u strogoj tajnosti zbog zaštite maloletne žrtve.
– S obzirom na to da silovanje nije dokazano, istraga se sada usmerila na krivično delo nedozvoljene polne radnje. Ukoliko se dokažu tvrdnje devojčice i njene majke, Ž. Ć bi mogao da se suoči s optužnicom – kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.

Žena A. R. je prijavila svog nevenčanog supruga Ž. Ć. da je njoj pretio smrću i tukao je, a da je pipkao i silovao njihovu zajedničku ćerku (3) i njenu ćerku, odnosno njegovu pastorku (6). Lekarskim pregledom utvrđeno je da devojčice nisu silovane, a daljom istragom će se utvrditi šta se zaista dogodilo.

 

 

Dijaspora.news/(Kurir.rs/B. T. Foto: Privatna arhiva)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top