All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Dečica Olge Lovrić koju je muž ubio ispred Centra za socijalni rad saznala strašnu istinu

Deca su sa bakom, Olginom majkom, koja će najverovatnije dobiti starateljstvo nad njima

Dečaci M. L. (3) A. L. (8) i O. L.(10) koji su prisustvovali jezivoj sceni kada je njihov otac delom betonskog ivičnjaka udarao njihovu majku ispred Centra za socijalni rad, mislili su da je ona povređena i da je u bolnici, dok za oca nisu pitali, jer su ljuti na njega pošto im je napao mamu.

Oni su nakon nekoliko dana od tragedije, saznali da su ostali bez roditelja.

Deca su sa bakom, Olginom majkom, koja će najverovatnije dobiti starateljstvo nad njima.

Milan Lovrić imao je pravo da sat vremena nedeljno, u kontrolisanim uslovima viđa decu, a prijatelji i porodica ubijene tvrde da pre zverskog čina nikakva svađa nije prethodila, već da je u pitanju dugo planirano ubistvo.

Zbog straha od muža nasilnika, Olga je kupila ženku dobermana, ali je taj dan nije povela sa sobom, jer je mislila da je zaštićena u državnoj ustanovi.

Nakon što se završio sastanak, Milan je sačekao da Olga smesti decu u automobil, a onda se pojavio i pred decom, ubio ženu.

Očevici su ispričali da je nakon susreta pretio ženi da će je ubiti, a ubrzo je počeo da je udara kamenom u glavu, i to sve naočigled prestravljene dece koja su pokušavala da ga spreče i preklinjala ga da prestane.

(Dijaspora.news/blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top