All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

Mira Marković: U Moskvi živim od penzije od skoro 500 eura

Mirjana Marković, supruga bivšeg predsjednika Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića dala je intervju za list “Alo”u kojem je govorila o tome kako i od čega živi u Moskvi, sa kim je u kontaktu u Srbiji i da li se nada svom povratku u zemlju.

“Imam svoju penziju, koja iznosi oko 58.000 dinara (skoro 500 eura). Slobinu penziju nijesam naslijedila jer on, vjerovali ili ne, nije imao pravo na nju”, navela je ona.

Marković kaže da nije u kontaktu ni sa kim iz Srpske pravoslavne crkve, a osvrnula se i na to kako podnosi to što je dugo rastavljena od porodice.

“Rastavljeni smo tako reći nasilno i to je ono što me boli. Sa ćerkom, mojom Marijom, nijesam se vidjela 14 godina. To je nešto najstrašnije što jednom roditelju može da se dogodi. Veoma mi je teško. Nadam se da će i tome doći kraj”, rekla je ona.

Govoreći o imovini koju porodica Milošević ima u Srbiji i u Evropsku uniju, Marković je rekla da su to “gluposti” i da je sve što imaju u Srbiji.

“U Požarevcu imamo porodičnu kuću u kojoj počiva Slobodan i koju mnogo volimo. Od izdavanja kuće u Beogradu smo nekada živeli, a nju danas ne možemo niti da izdamo, niti da je prodamo. To je jedina naša imovina, sve ostalo su laži. To su mjesta koja sanjam”, kazala je ona.

A na pitanje o tome da li očekuje da će se riješiti pitanje njenog povratka u Srbiju, Mira ništa ne očekuje.

“Čak se i ne nadam”, zaključila je ona.

(Dijaspora.news/alo)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top