All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Brutalan snimak tuče dvojice dečaka iz Zadra: 100 tinejdžera posmatralo borbu koja se na kraju pretvorila u pakao (VIDEO)

Zadarska policija ima informaciju o snimku i u toku je istraga.

NAkon video-snmka tuče dve devojčice u Splitu koji se pojavio na društvenim-mrežama u januaru ove godine, okačen je još jedan na Jutjubu. U ovom slučaju radi se o brutalnom okršaju dva dečaka iz jedne srednje škole u Zadru u Hrvatskoj.

Ovu kao i predhodnu tuču gledalo je oko sto dečaka i devojčica.

Na osnovu snimka može da se zaključi da je tuča dva dečaka organizovana jer niko od tinejdžera koji su posmatrali nasilje nije pokušao da ih razdvoji, piše Zadarski.hr.

Da bi situacija bila još bizarnija i strašnija u jednom momentu dvojica dečaka prestali su da se biju da bi posmatračima naredili da se razdvoje, i da im naprave više mesta za borbu.

Tuča se na kraju pretvorila u masovnu jer je jedan od mladića počeo da udara jednog učesnika batinanja, nakon čega se veliki broj tinejdžera upustilo u borbu.

Zadarska policija ima informaciju o snimku i u toku je istraga.

Podsetimo, tuču devojčica u Splitu gledalo je 150 tinejdžera koji su se u jednom trenutku peli i na kola kako bi bolje videli vršnjačko nasilje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top