All for Joomla All for Webmasters
Društvo

SRPSKI GIMNAZIJALCI NAPADNUTI U ITALIJI! Bili su na EKSKURZIJI, jedan od napadača JE ALBANAC

U italijanskom gradiću Montekatini jedan Albanac sa italijanskim pasošem i dva Italijana napala su i fizički povredila trojicu prokupačkih gimnazijalaca.

Prokupački đaci su se tamo nalazali na maturantskoj ekskurziji.

O incidentu je za agenciju Beta govorio direktor prokupačke Gimnazije Dragoslav Minić nakon povratka iz Italije.

“Mi smo fizički napad na dečake uredno prijavili italijanskoj policiji i počinioci su veoma brzo otkriveni i uhapšeni”, kazao je Minić, koji se upravo vratio sa petodnevne ekskurzije po Italiji na kojoj je bilo 90 prokupačkih maturanata.

Prema njegovim rečima, incident se dogodio na ulici, kasno uveče oko 23 sata, kada su trojica prokupačkih gimnazijalaca, koji su se malo duže zadržali u jednoj poslastičarnici, krenuli u hotel u kome su bili smešteni.

“Naši učenici nisu izazvali sukob i mislim da je jedini razlog to što su na neki način dali do znanja okolini da su stranci i da dolaze iz Srbije što je bio i povod da trojica mladića krenu za njima”, rekao je Minić.

Prema Minićevim rečima, u fizičkom obračunu koji je usledio, u jednoj od ulica tog malog italijanskog mesta, jedan od Prokupčana zadobio je lakšu povredu nosa dok su druga dvojica prošla bez vidljivih povreda.

 

 

Dijaspora.news/(Espreso.rs/Beta)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top