All for Joomla All for Webmasters
Magazin

BEKUTA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Pre Mrke sam bila sa mlađim muškarcima!

Pevačica Ana Bekuta snimila je svoj novi album, a podršku pri odabiru pesama pružio joj je njen partner Milutin Mrkonjić.

“Kada me Milutin nešto posavetuje, ja uvek kažem: „U pravu si“. On je pun iskustva i ja ga slušam. Nikada nije zlonameran, već uvek dobronameran. Znam da mi želi samo najbolje i zaista ne mogu da se setim kada ga nisam poslušala”, uverava Ana, koja ne krije da je pre nego što je uplovila u vezu sa Milutinom bila sa mlađim muškarcima.

FOTO: PRINTSCREEN

“Milutin je dosta stariji od mene, a ja sam pre njega uglavnom bila sa mlađima. Nema razlike da li ste u vezi sa mlađim ili sa starijim. Ljubav je ljubav i nikada ne pravim razliku u godinama… Ja nemam ograničenja, baš kao što ih ni Milutin nema, zato smo se i našli”, kaže Bekuta, koja ističe da i dalje ne može da sa sigurnošću kaže koja pevačica mlađe generacije može da bude njena naslednica na estradi.

“Ima mnogo mladih pevačica, ali zaista ne bih nikoga izdvojila. Od njih samih zavisi koliko će biti uspešne. Moja karijera je zavisila isključivo od mene, tako da ne želim nikoga da nazivam naslednicom”, isključiva je pevačica, koja ističe da ona, za razliku od svojih kolega, mladim pevačima pruža podršku.

“Uvek dajem šansu mladima, jer znam koliko je meni značila podrška kolega kada sam bila na startu. Ako je neko zaslužio, treba mu uputiti reči hvale”, kaže Bekuta i otkriva šta je tajna njenog uspeha na estradi.

“Držim se plana i nastojim da sve bude onako kao što sam zamislila. Ipak, mnogo toga u ovom poslu ne zavisi od mene i baš zbog toga se trudim da svemu pristupam maksimalno profesionalno”, zaključila je Bekuta.

FOTO: PRITNSCREEN

 

dijaspora.news//Alo, Foto: Dragan Kadić

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top