All for Joomla All for Webmasters
Magazin

Gejevi zavadili Anu i Mrku: “Preokrenuće ona njega”!

Bivši ministar drsko odbio da s pevačicom dođe na snimanje spota kojim je poručila homoseksualcima da se bore za prava

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić posvađali su se zbog toga što je ona odlučila da podrži akciju „Biće bolje“, koja promoviše prava gej osoba, saznaje Kurir.

Popularna pevačica poslednjih godina, otkad je u emotivnoj vezi s bivšim ministrom, skoro ni na jedan gradski događaj ili snimanje emisije ne ide sama. Baš zato je organizatorima akcije za podršku LGBT populaciji bilo neobično kada je Bekuta na snimanje njihovog spota došla sama, pa su je odmah pitali gde je Mrka.
– Bekuta je rekla da je to jedna od retkih situacija da Mrka nije hteo da ide s njom. On ima drugačija shvatanja kad je reč o podršci LGBT populaciji, tačnije, nije želeo da se na taj način eksponira. Takođe, Ana je rekla da, iako je Milutin poludeo kada je čuo da će ona snimiti spot podrške gejevima, ipak nije mogao da je spreči u tome. Bekuta je bila vrlo raspoložena da s organizatorima ove akcije popriča o mnogim temama i problemima s kojima se oni susreću i na kraju razgovora im poručila da joj se slobodno obrate kad im zatreba njena pomoć – rekao je naš izvor koji nam je dostavio video koji je Bekuta snimila za ovu kampanju.
– Zdravo svima, ja sam Ana Bekuta. U ovoj zemlji, gde se različitosti osuđuju, ja ipak vidim neko svetlo na kraju tunela i ono što bih rekla svima koji su drugačiji je da vole sebe. U ovoj zemlji nas niko ne uči tome i to je moja osnovna poruka, bez obzira na to kakvi smo, da li smo debeli, mršavi, ovakvog ili onakvog seksualnog opredeljenja. Najvažnije je da zavolimo sebe i tada će nam sve ići mnogo bolje i mnogo lakše. To je poenta ovog mog obraćanja vama – glasi Anina podrška gejevima.

Tim povodom pozvali smo Mrku i Anu, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Predrag Azdejković
ANA ĆE MRKU PREOKRENUTI!

Gej aktivista Predrag Azdejković nada se da će pevačica naterati dečka da promeni mišljenje:
– Parafraziraću omiljeni film „Moja velika mrsna pravoslavna svadba“, gde se kaže: „Muškarac misli da je glava porodice, ali je žena vrat koji glavu okreće gde treba.“. Tako da će Ana da okrene Mrku tamo gde treba.

Složne
KAMPANJU PODRŽALE I JK I ŠERIFOVIĆKA

Akciji „Biće bolje“ pre Bekute pridružile su se brojne druge javne ličnosti. Među njima je Jelena Karleuša, koja je poslednjih godina često učestvovala u sličnim kampanjama, kao i Marija Šerifović, koja je 2013. javno priznala da je naklonjena istom polu.
– Ukoliko je potrebno da se diže bilo kakva buna, bilo kakav ustanak u porodici, ja glasam i za to. Vaše pravo je da budete srećni i da živite svoj život s kim god želite da živite – poručila je Šerifovićka.

(Dijaspora.news/Kurir.rs/IVAN ERCEGOVČEVIĆ)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top