All for Joomla All for Webmasters
Magazin

Ove kombinacije horoskopskih znakova imaju najveću šansu za srećan život i uspešan brak!

Neki znakovi zodijaka su prosto stvoreni jedno za drugo.

Pogledajte koji:

Ribe i Bik

Ovo je divan spoj dva strašću vođena znaka. Vladalac bika je Venera, dok je vladalac riba, čarobni Neptun. Oba znaka vole hranu, vino i kulturu, tako da predstavljaju kreativan spoj dva sofisticirana duha.

Ovnovi i Vage

Oni izazivaju svojstveni polaritet horoskopa.Ovi dva znaka se mnogo privlače, dobro su balansirani jer šarmantna i kulturna vaga može mnogo toga da nauči tvrdoglavog ovna. Vaga odiše harmonijom u vezi i trudi se da održi vezu, dok je ovan odlučniji i često dovodi do disharmonije.

Rak i Škorpija

Kada rak i škorpija uđu u ljubavni odnos, kao rezultat se dobiju dva emotivno intenzivna znaka. Kada su ova dva znaka u prostoriji, temperatura raste. Rak i škorpija imaju mnogo toga zajedničkog i imaju potencijala da održe svoju vezu strastveno i do kraja.

Strelac i lav

Kada se ova dva strastvena, vatrena znaka spoje javiće se obostrana privlačnost i varnice. Oni su zanimljiv par, tako da se stvara utisak da među njima ništa ne može krenuti loše. Toliko su slični da će zajedno preći preko svake prepreke.

Devica i vodolija

Oba partnera u vezi su ujedinjena intelektualnim sposobnostima i ljubavlju prema idejama i konceptima. U odnosu između ova dva znaka nikada ne može biti previše razgovora i žara. Oba znaka pružaju ljubav i pažnju na svoj način, a tu je i mnogo uzajamne dobrote.

Jarac i bik

Veza između ova dva znaka je jaka i stabilna, iako ovo partnerstvo ponekad može da izgleda preterano materijalistično, a ponekad i praktično. Kompatibilnost pomaže da jarac i bik budu otvoreni i iskreni jedno prema drugom, a među njima postoji duboka emotivnost.

Škorpija i ribe

Kada škorpija i ribe uđu u vezu, stvara se unija poštovanja i razumevanja. Oba znaka su intiutivna i u kontaktu sa nijansama ljudske interakcije. Pošto su oba znaka vodena, oni cene i koriste dodirljivost i fizički entitet vode.

Blizanac i devica

Jako je važno da oba znaka nauče kakav pristup životu i ljubavi imaju jedno i drugo. Od krucijalnog značaja je i da zapamte da su im stavovi vredni razumevanja. Pošto su oba promenljiva znaka, veoma su fleksibilni, skloni promenama, i mogu biti neodlučni.

Ovan i jarac

Oba znaka imaju mnogo toga zajedničkog, iako to možda na prvi pogled ne deluje tako. Oba znaka su dominantna, sklona uspehu, ambiciozni i vredni. Snalažljivi su i žele slične stvari od svojih života.

Škorpija i bik

Njihova veza je veoma uzbudljiva. Kada su dve osobe rođene pod različitim sunčevim znacima, postoji jaka privlačnost između njih jer se njihovi kvaliteti i osobine privlače i međusobno dopunjuju. Takođe imaju zajednička interesovanja.

Blizanci i vaga

Vaga je horoskopski idealista i teži ka boljoj realnosti. Vaga i blizanci mogu biti dobri prijatelji i da podupiru svoju romansu jakim temeljem. Oba znaka su veoma društvena, tako da će se njihova veza prvenstveno zasnivati na prijateljstvu.

Ovan i strelac

Hemija i simpatija se gradi brzo između ova dva znaka.Mogu biti mnogo dobri prijatelji kao i ljubavnici zato što imaju optimistične poglede na život. Oba znaka oproste i zaborabe vrlo brzo, jer nemaju vremena da ga provode u mržnji.

dijaspora.news/uspesnazena.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top