All for Joomla All for Webmasters
Srbija

MISTERIOZNA SMRT NA ZVEZDARI: Majka umrla u bolnici, ćerka je pekla i zlostavljala!? Devojku smestili u “Lazu”

Srbislavka P. (75), doktorka u penziji, preminula je preksinoć u bolnici nakon što je sa brojnim ogrebotinama i opekotinama pronađena u svom stanu u Ulici Albanske spomenice 19. Sa njom je zatečena i ćerka Zorana S. (34), koja je trenutno smeštena na psihijatrijskoj klinici.

Sumnja se da je nesrećna žena preminula usled torture koju je doživela od svoje ćerke, koja je navodno psihički obolela.

– Neko je pozvao policiju i Hitnu pomoć nešto pre 23 sata i prijavio da se Srbislavka u teškom stanju nalazi u stanu. Ona je uz lekarsku pratnju prebačena na odeljenje reanimacije VMA, gde je, nažalost, preminula. U stanu je sve vreme bila i njena ćerka, koju su nakon uviđaja, u 2.30 časova ujutru, prebacili u psihijatrijsku ustanovu. Istraga će pokazati kako je žena povređena i da li je ćerka odgovorna za njenu smrt pošto se sumnja da ju je maltretirala – kaže naš izvor upućen u istragu.

 

Upravnik zgrade
UPRAVNIK ZGRADEFOTO: MARINA LOPIČIĆ

Upravnik zgrade Stevo Vuksan kaže da Srbislavku nije video 10 dana, ali da je za to vreme sretao njenu ćerku Zoranu.

– Ona je bila veoma čudna i uznemirena kada god bih je sreo. Imali smo majstore u zgradi na koje je vikala, pa sam joj poslednji put kada sam je video, pre dva-tri dana, rekao da prestane to da radi. Ona se složila sa mnom i obećala da neće – priča Vuksan.

Kako kaže, Srbislavku poznaje 40 godina i ističe da je nesrećna žena već godinama imala probleme sa ćerkom.

 

– Radila je na Paliluli i Banovom brdu, pa je zaposlila i ćerku. Međutim, ona je brzo prestala da radi kada se razbolela. Trebalo je da ode u neku psihijatrijsku ustanovu, ne znam da li u Vršcu ili Kovinu, ali majka nije želela da potpiše jer je mislila da će uspeti lekovima da je obuzda. Međutim, na svaka tri meseca su je odvozili u bolnicu “Laza Lazarević” – kaže upravnik zgrade.

 

Sličan slučaj
Ubila majku

 

Telo Lucije Tuka (74) pronađeno je u stanu u Ulici Jelene Mioč u Učiteljskom naselju, a njena ćerka Tatjana R. (45) uhapšena je zbog sumnje da je tupim predmetom ubila majku. Navodno, Tatjana je bila psihički obolela i često je pravila probleme stanarima, ali i pokojnoj majci.

(dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top