All for Joomla All for Webmasters
Aktuelno

JURNJAVA PO MINHENU: Srbin trčao po krovu vagona u metrou!

Srbin je pritisnuo dugme za uzbunu na stanici kad je voz već bio krenuo. Nakon toga je počeo da trči po vagonima i udara u vrata vozačeve kabine

MINHEN – Tridesetdevetogodišnji srpski državljanin uhapšen je u minhenskom metrou. Kako prenose nemački mediji, građani su prijavili pucnje u metrou, nakon čega je policija izašla na teren.

Prema navodima medija, Srbin je pritisnuo dugme za uzbunu na stanici kad je voz već bio krenuo. Nakon toga je počeo da trči po vagonima i udara u vrata vozačeve kabine.
– Udarci su odjeknuli vozom, pa su putnici to pomešali s pucnjima i pozvali policiju. U vozu nije pronađeno nikakvo oružje – preneli su reči izvora iz istrage mediji.

U podzemnu železnicu poslate su jake policijske snage, a procenjuje se da je oko 130 policajaca učestvovalo u akciji. Očevici su posvedočili da su policajci bili pod punom opremom kada su ušli u metro na drugoj stanici.
– Mašinovođa je doživeo šok i nije mogao da govori nakon policijske akcije. Policija je odmah preduzela sve aktivnosti na rasvetljavanju ovog nesvakidašnjeg incidenta – naveli su mediji.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top