All for Joomla All for Webmasters
Ljudi

ZORANOVA NEVEROVATNA PRIČA Progledao kada je počeo da POMAŽE DRUGIMA

Ne verujem u čuda, ali sam siguran da se dobro dobrim vraća, započinje svoju neverovatnu životnu priču Zoran S. Ajdačić (38) iz Ivanjice.

Ovaj čovek je izlečio sebe najčudnjom, ali neverovatno efikasnom terapijom. U jednom trenutku bio je na ivici slepila, već sledećeg bavio se humanitarnim radom, a njegovo lice krasio je samo osmeh zadovoljstva.

 – Imao sam tek dve godine kada sam ostao bez majke, umrla je u svojoj dvadeset petoj. Zahvaljujući divnom ocu uspeo sam nekako da prebrodim taj period, ali me nije zaobišao dijabetes. Borio sam se hrabro sa bolešću, držao je pod kontrolom, međutim, sav stres koji sam kasnije doživeo radeći u konfekciji “Javor”, tačnije gledajući kako ona propada svestan da ću ostati bez posla, doveli su do toga da upadnem u hipoglikemijske kome i jednog jutra potpuno oslepim – počinje Zoran svoju priču.

Usledile su operacije i mnogobrojne lekarske intervencije, ali prognoze nisu bile sjajne. Zbog teške bolesti Zoran potpuno skrhan odlazi u invalidsku penziju.

NESEBIČNO POMAŽE:U jednoj od humanitarnih akcija

Foto: B. Bojović / RAS SrbijaNESEBIČNO POMAŽE:U jednoj od humanitarnih akcija

– U prvom trenutku to je bio šok. Stalni problemi s vidom, šta bih ja uopšte mogao raditi? Nemaština me pratila od rođenja i znam kako je živeti kada se nema novaca i pristojnih uslova, pa sam poželeo da se bavim humanitarnim radom. Drugarica me je uključila u volontersku organizaciju Crvenog krsta i tada su počele da se događaju neverovatne stvari. Toliko me je ispuno dobrotvorni rad, potpuno sam mu se posvetio i svaki dan mi je bilo bolje. Kao da sam postao drugi čovek. Sjajno sam se osećao, sve ređe sam imao problema s vidom, a divni ljudi kojima smo pomagali vraćali su mi nadu u život – priča Zoran za “Blic”.

Ja sam živi dokaz BOŽJE ISTINE

U razgovoru za naš list, Zoran moli da ne propustimo da napišemo jednu njegovu rečenicu:

– Ja sam živi primer, ljudski dokaz da je jedina istina: Gledajte i pomažite drugima i Bog će pogledati vas.

blic.rs

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top