All for Joomla All for Webmasters
Srbija

ZBOG NJEGA JE SRPSKA POLICIJA NA NOGAMA: On je u bekstvu zbog PRODAJE ŽIVE islamistima!

VELIKO GRADIŠTE – D. I. (39) iz okoline Velikog Gradišta nalazi se u bekstvu nakon što su SBPOK i Specijalnih antiterorističkih jedinica spektakularnoj akciji razotkrili šverc žive koja je bila namenjena islamskim teroristima.

Kako je MUP potvrdio pisanje Kurira, njemu se na teret stavlja unošenje opasnih materija u Srbiju i nedozvoljeno prerađivanje, odlaganje i skladištenje opasnih materija.

Za D. I. raspisana je poternica. Podsetimo, tri osobe uhapšene su u Velikom Gradištu zbog sumnje da su trgovali živom za pravljenje eksploziva.

U akciji je oduzeto 25 kilograma žive, koja je oduzeta i bezbedno transportovana u “Institut za nuklearnu nauku” u Vinči.

Meštani ovog, inače mirnog mesta na obali Dunava juče su se uznemirili prisustvom velikog broja policajaca koji su učestvovali u akciji hapšenja.

– Specijalci su upali i pretresli kuće i stanove u Velikom Gradištu, kao i okolini i u njima pronašli preko 20 kilograma žive dovoljne da se napravi hemijsko oružje! Osim toga, otkriveno je i nelegalno oružje, municija, kao i alat za obijanje. Ovo je jedna od najvećih i najuspešnijih akcija u kojima je zaustavljen nelegalno prerađivanje, odlaganje i skladištenje opasnih materija – dodaju naši sagovornici.

(Dijaspora.news/kurir.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top